BURCU KAYA
Mersin’in Silifke ilçesi Çadırlı Kocapınar mevkiinde 26 Temmuz gecesi çıkan orman yangını, ekiplerin yoğun çalışmalarıyla kontrol altına alındı. Yangının verdiği zararın tespiti için de çalışmalara başlandı. Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut da, ekibi ile birlikte sahada vatandaşlarla buluşarak, inceleme çalışmaları gerçekleştirdi.
Vatandaşlara Geçmiş olsun” dileklerini ileten Başkan Turgut, Çadırlı, “Bahçederesi ve Kocapınar mahallelerimizde orman yangınlarında zarar gören vatandaşlarımızı ziyaret ettik.
Başladığı andan itibaren bölgede yakından takip ettiğimiz, Silifke Belediyesi olarak tüm imkanlarımızı seferber ettiğimiz orman yangınında alevlerle var gücüyle mücadele eden herkese teşekkür ediyor, yangından etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Böyle bir afetin bir daha yaşanmamasını temenni ediyorum” dedi.