Ciğerimiz yandı! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Ciğerimiz yandı!


 

Gaziantep’te terör saldırısının düzenlendiği düğün evi cenaze evine döndü. 50 yurttaş yaşamını yitirdi!

Düğün evi, cenaze evine döndü!

Gaziantep'in Şahinbey ilçesi Beybahçe Mahallesi'nde 91007 no'lu sokakta yapılan Nureddin ve Besna Akdoğan çiftinin düğünde gerçekleşen bombalı saldırıda 51 kişi hayatını kaybetti, 94 kişi de yaralandı. Gece gerçekleştirilen saldırının izleri, gün ağarınca ortaya çıkarken, düğün evi ise cenaze evine döndü. 

Sabahın ilk ışıklarıyla birlikte yüzlerce kişi, patlamanın meydana geldiği sokağa gelerek, düğün sahiplerine taziyede bulundu. Kimileri ise olay yerinde yakınları hakkında bilgi alırken, polisin bölgedeki güvenlik tedbirleri sürüyor. Sinir krizi geçiren vatandaşlara 112 sağlık ekipleri tarafından müdahale ediliyor. Polis megafonlarla ikinci bir patlama olasılığına karşı, alanda kalabalık bir şekilde bulunulmaması konusunda ikazlarda bulunuyor.
Polis, olay yeri ve çevresindeki tüm güvenlik kameralarını toplarken, saldırganları belirleme çalışmaları yürütüyor. 

TERÖR EN MUTLU GÜNLERİNDE VURDU 
Gaziantep'teki terör saldırısı, Siirtli Nureddin ve Besna Akdoğan çiftini kendi düğünlerinde vurdu. Düğünleri kana bulanan çift, saldırıdan yaralı olarak kurtuldu. En mutlu günleri kana bulunan Akdoğan çifti, hain saldırıdan yaralı olarak kurtarıldı. Özel bir hastanede tedavi altına alınan çiftin sağlık durumun iyi olduğu öğrenildi.
Öte yandan çiftin Siirt'in Pervari ilçesi Yukarıbalcılar köyü nüfusuna kayıtlı bulunduğu ve amca çocukları olduğu öğrenildi. (İHA)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA