Yapımına başlanan kavşağa temel atma! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Yapımına başlanan kavşağa temel atma!


 

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Yenişehir ilçesinde yapımına başladığı ve “Demokrasi Kavşağı” adı verdiği katlı kavşak çalışması ile ilgili bugün saat 18:00’de tören gerçekleştirilecek.

Haber Merkezi

Bir tür temel atma töreninin yapılacağı etkinlik ile ilgili belediyeden yapılan açıklamada, “Mersin’de kent trafiğini rahatlatacak Demokrasi Kavşağı Bat-Çık Projesi’ni hayata geçiriyoruz” denildi. Duyuruda Mersin halkına; bugün saat 18:00’de yapılacak açılışa katılım daveti yapıldı.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Ağustos ayı belediye meclis toplantısında, Limonluk Kavşağı olarak bilinen mevkiye ‘Demokrasi Kavşağı’ ismi verilmesini önermiş, AKP’li üyeler ise ’15 Temmuz Şehitleri ve Demokrasi Kavşağı’ önerisi getirmişti. Başkan Kocamaz ise şehitlerin isimlerinin daha sonra yapılacak çalışmalara verileceğini belirtmişti.

Öte yandan Mersin Büyükşehir Belediyesi, Demokrasi Kavşağı’nın ardından kentin trafik akışını düzenlemek amacıyla Mezarlık Kavşağı’nda da düzenleme yapmayı hedefliyor. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA