Mersin’de uyuşturucu tacirlerine göz açtırılmıyor


 

Mersin’de güvenlik güçleri tarafından 14-20 Temmuz 2025 tarihleri arasında düzenlenen operasyonlar ile uyuşturucu tacirlerine darbe üstüne darbe vuruldu.

Haber Merkezi

 

Mersin Valiliği, kentte güvenlik güçleri tarafından 14-20 Temmuz 2025 tarihleri arasında düzenlenen operasyonlar ile uyuşturucu tacirlerine darbe üstüne darbe vurulduğunu açıkladı. Valilikten yapılan açıklamada, “Mersin’imizin huzuru ve güvenliğini daim kılmak için Emniyet, Jandarma ve Sahil Güvenlik güçleri birimlerimiz gece gündüz çalışmaya devam etmektedir.

 

BİR HAFTADA 121 NARKOTİK OLAYI GERÇEKLEŞTİ

Uyuşturucu ile mücadele kapsamında 14-20 Temmuz 2025 tarihleri arasında; 121 narkotik olayı gerçekleşmiş, 150 şahıs yakalanmış ve yasal işlem yapılmış, yakalanan 12 şüpheli tutuklanmıştır.

Şüpheli şahısların ikamet, iş yeri adreslerinde ve araçlarında yapılan aramalarda; 2 bin 836 adet uyuşturucu hap, 7 bin 735 gram uyuşturucu madde ve 2 adet tabanca, 18 adet tabanca fişeği ele geçirilmiştir.

 

POLİSTEN 614 ANNEYE NARKOTİK BİLGİLENDİRMESİ

Ayrıca En İyi Narkotik Polisi Anne Projesi kapsamında; 15 oturum halinde 614 anneye bilgilendirme yapılmıştır. Narko - yetişkin faaliyetleri kapsamında; 10 oturum halinde 527 kişiye bilgilendirme sunumları yapılmış, bu sunumlarda Narvas ve Uyuma projeleri de tanıtılmıştır” denildi.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA