TRANSFER ŞART! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TRANSFER ŞART!


 

TFF 1. Lig’in ilk haftasında genç futbolculardan kurulu Mersin İdman Yurdu ile Yeni Malatyaspor maçını, 3-1 Malatya ekibi kazandı.

Mersin İdman Yurdu: 1 – Yeni Malatyaspor: 3 

Serkan TULTAK

Transfer tahtasını açmadığı için yeni oyuncu alamayan 1.lig ekibi Mersin İdman Yurdu, alt yapıdan gelen gençlerden oluşan kadrosu ile çıktığı sezonun ilk maçını mağlubiyetle bitirdi. Karşılamanın gollerini Malatya adına Diabang, Mıchael Pererıa ile Sinan atarken, Mersin’in tek golünü ise Tolga Şahin kaydetti. 

İLK YARI TEK POZİSYON TEK GOL 
Karşılaşmanın ilk yarısı oldukça kısır geçti. 17. dakikada ise ceza sahası önünde Pereri’nin sert şutu karşılayan kaleci Mihaylov’un topu, Diabang’ın önüne düştü. Diaban golü yapmakta zorlanmadı ve Malatya 1-0 öne geçti. Bu gol pozisyonu dışında karşılıklı atakların çok az olduğu maçın ilk yarısı 1-0 sonuçlandı. 

İKİNCİ YARI GOLLÜ GEÇTİ 
İkinci yarıya iyi başlayan Yeni Malatyaspor ikinci golü 52. dakikada bu kez Pererıa’nın ayağından buldu. Bu golden sonra maça hareket geldi. Mersin ekibi adına da 64. dakikada Tolga Şahin farkı bire indiren golü attı.  
Maç bu skorla bitecek derken 90+3’te maçın uzatma dakikalarında ise Murat’ın şutu önce direğe sonra kaleci Mihaylov’a çarparak Sinan’ın önüne düştü. Sinan, herkesin bakışları arasında topu ağlara yollayarak maçın skorunu tayin etti. 1-3

SEYİRCİ İLGİ GÖSTERMEDİ
Zor günler geçiren Mersin İdman Yurdu, maçta Mersinlilerden de beklediği ilgiyi de bulamadı. Seyircileri stadyuma çekecek transferler yapamayan Mersin ekibi, kombine satışında da hayal kırıklığı yaşadı. Bu ortamda maça çıkan Mersin İdman Yurdu’na az sayıda taraftar destek verdi. 

ÖNÜMÜZDEKİ MAÇ 
1.ligin 2. haftasında Mersin İdman Yurdu Sivas’a konuk olacak. Sivasspor – Mersin İdman Yurdu maçı 28 Ağustos 2016 pazar günü saat 19.30 da oynanacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA