Emniyet müdürü ihraç edildi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Emniyet müdürü ihraç edildi


 

Mersin’de, 15 Temmuz darbe girişimi gecesi kendisini sözde ’sıkı yönetim komutan yardımcısı’ ilan eden 3. Sınıf Emniyet Müdürü Hasan Basri Dağdelen ihraç edildi.

Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimiyle ilgili soruşturmalar sürerken, OHAL kapsamında iki yeni kararnameyle TSK, BTK, Emniyet ve Sahil Güvenlik kurumlarında FETÖ ile irtibatı bulunan personel ihraç edildi. Yayımlanan yeni kararnamede, Mersin'de 15 Temmuz darbe girişimi gecesi, halen cezaevinde tutuklu bulunan eski Akdeniz Bölge Garnizon Komutanı Tuğamiral Nejat Atilla Demirhan'ın yanına giderek bağlılığını bildiren ve kendisini sözde 'sıkı yönetim komutan yardımcısı' ilan eden 3. Sınıf Emniyet Müdürü Hasan Basri Dağdelen de ihraç edilen isimler arasında yer aldı.
Mersin Emniyet Müdürlüğü'nde geçmiş yıllarda Güvenlik Şube Müdürü olarak da görev yapan Dağdelen, 16 Temmuz sabahı Mersin Limanı içerisinde yakalandıktan sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konulmuştu. (İHA)

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA