Gençlik kampı cinayete erteleme | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Gençlik kampı cinayete erteleme


 

Silifke’de 23 Nisan Gençlik ve İzcilik Eğitim Kampında bir öğrencinin hayatını kaybettiği bıçaklı kavgaya ilişkin 17 yaşındaki sanığın yargılanmasına devam edildi.

Haber Merkezi

Elde edilen bilgilere göre; Silifke 1. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davanın ikinci celsesinde, tutuklu sanık M.D. (17) ile olayda hayatını kaybeden Cafer Gizli'nin (17) yakınları ile avukatlar hazır bulundu.
Sanık, ifadesinde, ilk duruşmada verdiği beyanı tekrarlayarak, "Maktulün ailesinden özür diliyorum. Onlara başsağlığı diliyorum. Öğrenciyim, okuluma devam etmek istiyorum. Bu nedenle hakkımda tahliye kararı verilmesini talep ediyorum” ifadelerini kullandı. 
M.D'nin avukatı da olayda kasten öldürme suçunun oluşmadığını savunarak, Gizli'nin hastaneye sevki sırasındaki olası bir gecikmeden ölmüş olabileceğini iddia etti. Müvekkilinin öğrenci olduğunu yineleyen sanık avukatı, "Müvekkilimin tutuklu bulunduğu süre boyunca basına yansıyanlarda, olaydan, siyasi ve teröre müzahir bir olaymış gibi bahsedilmesi, müvekkilimin ailesi ve benim hakkımda siyasi propagandaya neden olmuştur. Bu hususlar göz önüne alınarak, müvekkilimin tahliyesini talep ediyoruz” dedi. 
Tanıkları da dinleyen mahkeme heyeti, olayın yaşandığı kampta keşif yapılmasına, sanığın da tutukluluk halinin devamına karar vererek, duruşmayı 27 Ekim'e erteledi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA