‘Terörle mücadelede son şehitlerimiz olsun’


 

Haber Merkezi

 

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen, Irak’ın Pençe-Kilit Harekât bölgesinde görev başında şehit olan Mehmetçikler için taziye mesajı yayımladı. Ekmen, “Başımız sağ olsun. Milletimizin başı sağ olsun. Pençe-Kilit Harekât bölgesinde metan gazına maruz kalarak şehit olan on iki askerimizi rahmetle anıyor, ailelerine sabır ve başsağlığı diliyorum” dedi.

 

“HER ŞEHİT BÜYÜK BİR HAYATTIR”

“Irak’ın kuzeyinde mağarada yapılan arama çalışması esnasında metan gazına maruz kalarak vefat eden askerlerimize Allah’tan rahmet; ailelerine ve sevenlerine baş sağlığı diliyorum. Şehit sayımızın sürekli artıyor olması çok üzücü. Ölüm, birer sayı değil; candır, çocuktur, babadır, eştir. Ümit ediyoruz ki bu kayıplar, artık terörle mücadele başlığı altında verdiğimiz son şehitler olur” dedi.

 

VATAN YAŞATTIKLARIYLA GÜZEL

Ekmen, “Terörsüz Türkiye’de askerlerimizin artık terörle mücadelede hayatını kaybetmediği, vatan savunmasını farklı noktalarda daha güçlü ve kararlı bir şekilde devam ettireceği bir ülke oluruz inşallah. Daha önce de söylemiştim: Vatan kaybettikleriyle değil, yaşattıklarıyla güzel” ifadelerini kullandı.

 

YAS SÜRESİ GEÇİNCE İDARİ BİR SORUŞTURMA İLE İHMALLER ARAŞTIRILMALI

Sözlerinin devamında Ekmen, “Boş bir mağarada yapılan arama-tarama faaliyetinin böyle bir şekilde sonuçlanması kabul edilemez. Burada ihmaller olduğu açıktır. Bu ihmallerin incelenmesi ve varsa sorumluların açığa çıkartılması gerekir” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA