Cetvel Kanalı’nda tadilat sırasında kaldırım taşları ve zemin zarar gördü


 

Mersin'in Tarsus ilçesinde Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü'nün (DSİ) yüklenici firmasının Cetvel Kanalı'ndaki tadilatı sırasında kaldırım taşları ve zemin zarar gördü.

Alınan bilgiye göre, ilçede Mavi Bulvar üzeri Yeni Mahalle ile Şehitishak Mahallesi arasındaki bölgede, temizlik ve kanal duvarı tamirat çalışması yapan yüklenici firma ekipleri, geçtiğimiz aylarda Mersin Büyükşehir Belediyesince yapılan kaldırım taşlarının kırılmasına, zeminin ise bozulmasına neden oldu. 3 gün önce de Cetvel Köprüsü Kavşağı'nda yine Büyükşehir Belediyesince yapılan asfalt serim ve çizgileme çalışmasından sonra, paletli iş makinesi üzerinden geçerek tahribat oluşturdu.

Kent merkezinden geçen Cetvel Kanalı genelinde yapılan çalışmalarda kaldırımlara zarar verilmesi vatandaşların tepkisini çekti. (iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA