Buruk kutlama! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Buruk kutlama!


 

Mersin İdman Yurdu 91. kurulu yıldönümünü Cumhuriyet Alanında düzenlediği etkinlikle kutladı.

ALİ ŞANLI

Bu yıl PTT 1. Lig'de mücadele edecek olan Mersin İdmanyurdu, 91. kuruluş yıl dönümünü kutluyor. Kutlamalar kapsamında Atatürk Anıtı'na çelenk konuldu. Kulüp Başkanı Hüseyin Çalışkan, bu kulübü kötü günlerden kurtarıp, yine eski mutlu günlerine ulaştıracaklarını ifade ederek, "Bu sene özellikle gençlerimizden kurulu bir takım oluşturduk. Özellikle Mersinli çocukları kulüpte tutmaya çalıştık. İnşallah başarılı oluruz" dedi. 
16 Ağustos 1925 yılında kurulan kırmızı-lacivertli ekip, 91. kuruluş yıl dönümünü kutluyor. Kutlamalar kapsamında Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan Atatürk Anıtı'na çelenk kondu. Sade düzenlenen kutlama etkinliğine, Mersin İdmanyurdu Kulübü Başkanı Hüseyin Çalışkan, yönetim kurulu üyeleri, teknik direktörler Levent Arıkdoğan ile Nasıl Belci ve oyuncular katıldı. Başkan Çalışkan ve Mersin İdmanyurdu Kulübü Onursal Menajeri Hacı Bayram Birinci tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk konuldu. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA