Mersin’den Fenerbahçe’ye kutlama tepkisi


 

Haber Merkezi

 

Mersin Aile Platformu, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde şampiyon olan Fenerbahçe Beko'nun kutlama etkinliğindeki sahne performansına tepki gösterdi.

Platformdan yapılan açıklamada, Fenerbahçe'nin şampiyonluk kutlamalarında kullanılan içerikler ve sergilenen tutumun, sadece sporun ruhuna değil, aile yapısı ve ahlaki değerlere de ciddi zarar verdiği belirtildi.

Açıklamada, "Özellikle çocukların da bulunduğu alanlarda kamuya açık şekilde sergilenen LGBT propagandası, alkol tüketimi, ahlak dışı danslar, müstehcen söylemler ve yüksek sesli kargaşa ortamı, sporun birleştirici ve centilmence ruhuyla asla bağdaşmamaktadır." ifadesi kullanıldı.

Etkinliklerde, toplumun ortak değerleri ve çocukların psikososyal gelişiminin hiçe sayılmaması gerektiği belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi: “Toplumun en güçlü temeli olan aileyi zayıflatacak hiçbir etkinliğe sessiz kalmayacağımızı teyit ediyor, milletimizi hukuken meşru olan her zeminde tepki vermeye davet ediyoruz. İnanıyor ve ifade ediyoruz ki toplumun geleceği açısından hayati derecede öneme sahip olan aileyi korumak, toplumun her bir ferdinin asli görevlerindendir."


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA