Türk Kızılayı’nda kurban kesim kampanyası başladı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Türk Kızılayı’nda kurban kesim kampanyası başladı


 

Türk Kızılayı Mersin Şube Başkanı Necmi Erdem, yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle Türk Kızılayı olarak kurban kesim kampanyasına başladıklarını kaydederek, “Vekaletinizle amacına ve kuralına uygun olarak kesilen kurbanınız, kavurma olarak konservelere dolsun, bütün yıl ihtiyaç sahiplerine ulaşsın” de

Kurban Bayramı’nın yaklaşmasıyla vatandaşların kurbanlık alımları da başladı. Türk Kızılayı Mersin Şube Başkanı Necmi Erdem, Türk Kızılayı’nın da yurt içi ve yurt dışı kurban kesim kampanyasına başladığını bildirdi. Kurbanlıkların İslami şartlara uygun olarak kesildiğini ifade eden Erdem, ““Vekaletinizle amacına ve kuralına uygun olarak kesilen kurbanınız, kavurma olarak konservelere dolsun, bütün yıl ihtiyaç sahiplerine ulaşsın” diye konuştu. Tüm Kurbanlıkların veteriner kontrolünden geçirildiğini kaydeden Necmi Erdem, “Büyükbaş kurbanların etleri Et ve Süt Kurumu işbirliğiyle konserveleniyor. Tüm yıl boyunca ihtiyaç sahiplerinin sofrasında yer alıyor. Kızılay’ın yardım kampanyası ile tüm yıl yardımseverlerden gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırılan konservelerle, bayramın bereketi yıl boyu sürüyor” açıklamasını yaptı.

2016 yılı kurbanlık fiyatlarının kurum bünyesinde belirlendiğini de belirten Erdem açıklamasını şöyle sürdürdü: “Yurt içinden kurban bağışı yapmak isteyen bağışçılarımız 740 TL, yurtdışından kurban bağışı yapmak isteyen bağışçılarımız da 475 TL bağış yaptığı takdirde kurban kesimlerini sağlıyoruz. İnternet ortamından bağış yapmak isteyen bağışçılarımıza kredi kartına 4 taksit imkanından yararlanabiliyor. Belirtilen Hesap numaralarına bağış miktarı yatırılarak ya da direk olarak Türk Kızılayı şubelerine gelerek kurban bağışlarınızı yapabilirsiniz. Yurt içi bağışçılarımıza da 1 adet konserve vereceğiz. Bayram bereketini yardımseverler vatandaşlarımızla ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı buluşturmak için tüm vatandaşlarımızı Türk Kızılayı şubelerimize bekliyoruz.”

NASIL BAĞIŞ YAPABİLİRSİNİZ?
Kızılay’ın internet sayfası üzerinden “Vekâleten Kurban” menülerini kullanarak elektronik işlemle,
168 Kızılay ücretsiz danışma ve bağış hattından telefonla,
Tüm bankalarda bulunan Kızılay bağış hesapları, 
Tüm PTT İşlem Merkezlerinin 2868 no’lu Kızılay Posta Çeki hesabı ve
Ülke genelindeki tüm Kızılay şubelerinden doğrudan yapabilirsiniz.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA