Başkandan destek bekliyor! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Başkandan destek bekliyor!


 

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’dan sponsorluk sözü alan, uluslararası koşularda ülkemizi temsil eden Nevzat İçyer, MBB Spor Kulubu Başkanı Hikmet Avşar’dan umduğunu bulamadı.

SONER AYDIN-EREN KAVVAS

Yaklaşık 30 senedir uzun mesafe maraton koşucusu olan 65 yaşındaki emekli beden eğitimi öğretmeni Nevzat İçyer’in, atletizm veteran şampiyonalarında, 3 kez Balkan Şampiyonu, 1 kez dünya 4’üncülüğü, Antalya’da düzenlenen Uluslararası Maraton Koşusu’nda 1’inciliği, Adana’daki koşuda 2’nciliği ve Türkiye Şampiyonası’nda 1’inciliği bulunuyor. 

SPONSOR OLANA ALTIN MADALYA!

500 TL sponsorluk parası bulamayan ve kendi olanaklarıyla Türkiye Şampiyonası’na gittiğini belirten İçyer, “ Daha önce de 5 sene boyuncu Mersin Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Macit Özcan’la çalıştım. O bana gereken ilgiyi gösterdi. Sonrasında Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz oldu ve o da benim sponsorluğumu üstlendi. Ben Türkiye Şampiyonası’na gidecektim 500 TL para istedim. Belediyenin spor kulübü başkanı Hikmet Bey ‘Biz maddi olarak destek sunamıyoruz’ dedi. Benim sponsorluğumu üstlendikleri halde bana maddi olarak destek olmadılar. Ben de kendi olanaklarımla Türkiye Şampiyonası’na gittim ve 1’inci oldum. Ben emekli öğretmenim ama yurtdışında koşulara katılacak kadar maddi gücüm yok. Belediyeler bana sponsor olsun ben Dünya Şampiyonu bile olurum. İyi bir sponsora ihtiyacım var. Kendine güvenen belediye varsa altın madalyayı ona getireceğim” dedi.

Öte yandan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın yanına çıktğını ve görüşemediğini söyledi. İçyer, “Kocamaz’la bir türlü görüşemedim. 3-4 sefer gittim ama görüştürmediler beni. En sonunda da beni Belediyeden kovma derecesine getirdiler” diye konuştu.

Nevzat İçyer, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın sporu çok sevdiğini ve Kocamaz’ın ‘Mersin’e maraton getireceğim’ dediğini, gerçekten de Mersin’e maratonu getirdiğini söyledi. İçyer, koşulara kendisini Burhanettin Kocamaz’ın gönderdiği halde MBB Spor Kulübü Başkanı Hikmet Avşar’ın kendisini desteklememesinden yakındı.

“ALTIN MADALYAYLA DÖNECEĞİM”
Nevzat İçyer, geçen sene sakat olduğunu ama bu sene performansının çok iyi olduğunu söyledi. Önümüzdeki aylarda yapılacak koşulardan da altın madalyalarla döneceğini söyleyen İçyer, “Eylül ayında Yugostavya’da Balkan Şampiyonası var. Ekim ayında Avrupa Şampiyonluğu var. Sonrasında da Avrasya Maratonu var. Bu üç koşuya da katılmak istiyorum. Bu koşulardan muhakkak altın madalyayla döneceğim” ifadelerini kullandı. 

Koşulara katılması için, gidiş-geliş yol parası, konaklama ve yemek masrafı olacağını dile getiren İçyer, “Sadece benim bu masraflarımı üstlenecek bir sponsora ihtiyacım var. Emeklilik maaşımla koşulara katılamıyorum” şeklinde konuştu.

 

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA