İşçilerin maaşı gecikiyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İşçilerin maaşı gecikiyor


 

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin taşeron şirketlerinden Altaş firmasında çalışan işçiler, aylardır maaşlarını gecikmeli aldıklarını iddia ettiler. Firma yetkilisi ödemeler için Büyükşehir Belediyesinde bir muhatap bulamadıkları için gecikme yaşandığını belirtti.

SONER AYDIN

Büyükşehir Belediyesi’nin temizlik işleri ihalesini alan Altaş Temizlik firmasında taşeron işçi olarak çalışan belediye işçileri yaklaşık 2 aydır maaşlarını gecikmeli aldıklarını öne sürdüler.  İşçiler bu ay da maaşlarını 12 gün geçmeli aldıklarını söylediler. Gecikmenin firma yetkilileri ile Büyükşehir Belediyesi arasında yaşanan sorundan kaynaklandığını belirten işçiler, “Firma yetkilileri, belediyeyi aradıklarında muhatap bulamamaktan dert yanıyor. Biz de ne yapacağımızı şaşırdık” dediler. 

“MUHATAP BULAMIYORUZ”

İşçilerin maaşının gecikmesiyle ilgili gazetemize konuşan firma yetkilisi ödemelerin yapılması için Belediyedeki 5-6 daire başkanının imzası gerektiğini dile getirdi. imzaların atılması için Büyükşehir Belediyesi’nde muhatap bulamadıklarını bu yüzden imza sürecinin geciktiğini dile getiren firma yetkilisi, “Gecikme bizden kaynaklı değil. Arkadaşlarımız belgeleri imzalaması gereken daire başkanlarını ya yerinde bulamıyor ya da ulaşamıyorlar. Bu yüzden ödemi süreci uzuyor” ifadelerini kullandı. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA