AKP Gençlik Kolları yönetimi belli oldu | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

AKP Gençlik Kolları yönetimi belli oldu


 

AKP Mersin İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu’nun50 kişilik asil ve yedek listesi açıklanarak basına tanıtıldı.

Haber Merkezi

Parti binasında gerçekleşen ve İl Başkanı Cesim Ercik’in de katıldığı basın toplantısında bir konuşma yapan AK Parti Mersin İl Gençlik Kolları Başkanı İzzeddin Uçan, Temmuz sürecinden bu yana meydanlardaki azimli ve onurlu mücadelelerinden ve hizmetlerinden dolayı halka teşekkür ederek, “Öncelikle son günlerde yaşanan terör eylemlerinde şehit olan askerlerimize ve 15 Temmuz Darbe Girişiminde canlarını ortaya koyarak vatanımıza ve irademize sahip çıkmak için şehit olan kardeşlerimize de Allahtan rahmet niyaz ediyor, kederli ailelerinin ve milletimizin başı sağolsun diyorum. Allah mekânlarını cennet eylesin” dedi.

“YÖNETİMİ İSTİŞARE SONUCU BELİRLEDİK”
Yeni oluşturdukları yönetim kurulunun; Partiye emek vermiş olan ve hala görevi devam eden Milletvekilleri, il başkanları, gençlik kolları başkanları, mahalle başkanları ile gerçekleştirdikleri yoğun bir istişare sürecinden sonra teşekkül ettiğini ifade eden Uçan, “Kentimizin omurgasını oluşturan tüm dinamikleri göz önünde bulundurarak çoğulcu demokrasiye uygun bir yönetim anlayışı ile oluşturduğumuz yönetimimizin Mersin’in kimliği ile bütünleşeceğine olan inancımız tamdır. Partimizin kuruluş felsefesine ve kurucu genel başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tasavvur ettiği ve çerçevesini çizdiği ideal gençlik modeline yaraşır bir gençlik inşası en büyük arzumuzdur. Tarih şuuru ve gelecek perspektifi olan, okuyan, araştıran, üreten, inisiyatif alan ve emek veren bir gençlik hayali taşıdığımızı ve bu düsturla hareket edeceğimizi bilmenizi isterim. Oluşturduğumuz yönetim kadromuzda daha önceden çalışmış tecrübeli kardeşlerimiz olduğu gibi siyasete yeni katılan kardeşlerimiz de mevcuttur. Yönetimi oluştururken liyakat ve emek ilkelerini önde tutmanın yanında yeni genç kardeşlerimizin de önünü açmayı da ihmal etmedik. Bu sürece katkı sunan tüm büyüklerimize ve kardeşlerimize sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum.  Yeni listemizin tüm teşkilatımıza ve Mersinimize hayırlı olmasını diliyorum. Yeni yönetimde görev veremediğimiz veya yeri değişen kardeşlerime ve özellikle 15 Temmuz Darbe Girişiminden bu yana yanımızda olan destek veren bizlerle nöbet tutan değerli kardeşlerime de ayrıca teşekkür ediyor ve bu değişimin kendilerinde asla bir kırılganlık yaratmamasını diliyorum. Her biri bu kutlu yürüyüşün ve onurlu teşkilatın değerli birer mensubu olmaya devam edeceklerdir” diye konuştu. 
Konuşmanın ardından İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyeleri tanıtıldı. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA