Başarır’dan Kocamaz’a yanıt geldi! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Başarır’dan Kocamaz’a yanıt geldi!


 

CHP’li avukat Başarır’dan kendisi için “Kendini ajan zanneden bir avukat” ifadelerini kullanan Başkan Kocamaz’a yanıt geldi!

Haber Merkezi

Mersin’de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) yönelik yürütülen soruşturma da Büyükşehir Belediyesi Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın yakın ekibindeki 10 kişi cezaevine gönderilmesinin yankıları sürüyor. Kocamaz, CHP’li avukat Ali Mahir Başarır’ın, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a mektup yazarak FETÖ-PDY soruşturması kapsamında kendisinin de tutuklanmasını istemesine sosyal medya hesabı üzerinden tepki verdi. Resmi Facebook hesabından Başarır’a yönelik “kendini ajan zanneden bir avukat” ifadesini kullanan Kocamaz’a bu defa Başarır’dan yanıt geldi. Başarır sosyal medya hesabı üzerinden bir takım sorular yöneltti. 

“TAPELER NERDE?”
Kocamaz’ın 2004-2014 yılları arasında Tarsus’ta görev yaparken FETÖ tarafından dinlendiğine 
yönelik açıklamalarına atıfta 
bulunan Başarır açıklamasında, “Kendini paralel yapının 10 yıldır usulsüz olarak dinlediğini iddia ediyorsun, bunun sebebi nedir? Aynı dönemde Macit Özcan da dinlenmiş ve bu tapeler Mersin Cumhuriyet Savcılığı’nda mevcuttur.  Dinlendiğini söylüyorsan sana ait tapeler nerede? Bu tapeler neden, neyin karşılığında silindi? Macit Özcan Mersin’deki paralel davasında 2014’ten sonra mağdur sıfatıyla şikayetçi olurken sen neden dinlendiğin için şikayetçi olamadın, yada olmadın?    Bu örgütü bu kadar iyi tanımana, bilmene rağmen neden bu kadar paralelciyi belediyeye doldurdun. Bu soruları çık ve cevapla” ifadelerini kullandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA