Vali Özdemir Çakacak’a destek ziyaretleri sürüyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Vali Özdemir Çakacak’a destek ziyaretleri sürüyor


 

Vali Çakacak, 15 Temmuz sonrasında devletimizin, milletimizin, demokrasinin ve milli irademizin yanında olduklarını vurgulayan ziyaretçileri kabul etmeye devam ediyor.

Haber Merkezi

Vali Özdemir Çakacak, demokrasinin ve milli irademizin yanında olduklarını belirten İmam Hatip Okulları Platformu Mersin İl Koordinatörü Mustafa Erim ve beraberindeki heyet ile Mersin İdman Yurdu (MİY) Futbol Kulübü Başkanı Hüseyin Çalışkan ve kulübün yönetim kurulu üyelerini kabul etti.
İlk olarak İmam Hatip Okulları Platformu Mersin İl Koordinatörü Mustafa Erim ve beraberindeki heyeti kabul eden Vali Çakacak, 15 Temmuz gecesi cumhurbaşkanının çağrısı ile ellerinde sadece Türk Bayraklarıyla din, dil, ırk, siyasi görüş ayrımı yapılmaksızın tüm Türkiye’nin hep birlikte, tek yürek olarak darbecilere kısa süre içerisinde dur dediğini ifade etti. 
Erim ise geçen Pazar günü Mersin Valiliği himayesinde Cumhuriyet Alanı’nda on binlerin katılımıyla düzenlenen ‘Demokrasi ve Şehitler Mitingi’nin sorunsuz bir şekilde gerçekleştirildiğini, bu sayede de milletin darbeye karşı çıktığını ve her zaman bir ve beraber olduğunu tüm dünyaya en iyi şekilde gösterdiğini ifade ederek Vali Çakacak’a şükranlarını sundu. 

“MİY BİRLEŞTİRİCİ GÜÇ”
Ardından MİY Yönetimini kabul eden Vali Çakacak, Çalışkan ve ekibine önümüzdeki sezonda başarı diledikten sonra “Demokrasi ve milli irade duygularımızın zirveye ulaştığı bu günlerde, Millet olarak birbirimize her zaman olduğundan daha fazla kenetlenmeye ihtiyacımız vardır. Bu anlamda Mersin İdman Yurdumuz, Mersinimizin birleştirici güçlerinden biridir. İlimizin önemli bir markası olan Mersin İdman Yurdumuzun önümüzdeki sezon daha büyük başarılara imza atacağına yürekten inanıyoruz ” diye konuştu.
Kulüp Başkanı Çalışkan ise Mersin gibi farklı kültürlere ev sahipliği yapan bir kentte, süreci etkin ve başarılı bir şekilde yöneterek bir vatandaşın dahi burnu kanamadan atlatılmasında gösterdiği dik duruş ve cesaretten dolayı Vali Çakacak’a şükranlarını sundu. 
Büyük yöneticilerin ancak böyle önemli günlerde öne çıktığını da sözlerine ekleyen Çalışkan, Mersin’de farklılıkların bir zenginlik olarak benimsendiğini ve ilk günden bu yana on binlerin meydanlarda bir araya gelerek darbe sürecini bir demokrasi şölenine dönüştürdüğünü belirtti. Kabulde ziyaretçiler her zaman ve her koşulda demokrasinin ve milli iradenin yanında olduklarını bir kez daha vurguladılar. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA