‘Orman vasfını yitirmiş araziler çiftçimize kiralansın’


 

Mersin’de orman vasfını yitiren tarım arazilerinde zeytin, limon ve narenciye ağaçlarının kesilmemesini talep eden Milletvekili Uysal, “Bakanlık bir düzenleme yaparak, orman vasfını yitirmiş tarım arazilerini üreticilerimize kiralasın, çiftçimiz üretim yapmayı sürdürsün. Ağaçlarımız kesilmesin” dedi.

Haber Merkezi

 

Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili ve MYK Üyesi Dr. Levent Uysal TBMM’de çiftçinin taleplerini gündeme getirdi. Uysal, orman vasfını yitirmiş tarım arazilerinde dikili olan ağaçların kesilmemesini ve üreticilere kiralanmasını talep etti.

Milletvekili Uysal konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Öncelikle, Çeşmeli Otoyol projesinde Tırtar bağlantı yolunu iptal ettiği için Sayın Ulaştırma ve Altyapı Bakanımıza teşekkür ediyorum. Mersin’in Erdemli, Mezitli, Gülnar ve Mut ilçelerinde orman vasfını yitirmiş tarım arazilerinde; zeytin, limon ve narenciye ağaçlarının kesilmesini istemiyoruz. Tarım ve Orman Bakanlığımız bir düzenleme yaparak yine tarımda kullanılmak üzere bu alanları çiftçilerimize kiraya vermelerini talep ediyoruz. Her zaman olduğu gibi çiftçilerimizin yanındayız.”


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA