Amatörde fikstür çekildi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Amatörde fikstür çekildi


 

Amatör futbolda heyecan 24 Eylül’de başlıyor

ALİ ŞANLI

Mersin’de 2016/2017 futbol sezonu Süper Amatör, 1.Küme ve Büyükler U19 Ligleri fikstür çekimi yapıldı. 
Mersin Amatör Spor Kulüpler Federasyonu (ASKF) toplantı salonunda yapılan fikstür çekimine; Mersin ASKF Başkanı Mithat Ertaş, Futbol İl Temsilcisi Ahmet Karataş ve amatör kulüp başkanları ile yöneticileri katıldı. Burada konuşan Ertaş, “Bu sezon amatör liglere katılan takımlarımızın fair play çerçevesi içerisinde bir sezon geçirmelerini diliyoruz. Maalesef amatör ligde şartlar oldukça sıkıntılı ve zor. Kulüplerin mali ve sportif yapılarını yakından biliyor ve takip ediyoruz. Hak edeceğinin kazanacağı bir lig olmasını diliyoruz” dedi.

HEYECAN 24 EYLÜL’DE BAŞLIYOR
Toplamda 14 takımın yer alacağı Süper Amatör Lig’de 26 hafta sürecek olan mücadeleler 24 Eylül’de başlayacak. 1. Amatör ve U19 ligleri ise Ekim’de başlayacak. 
Süper Amatör Lig’de ilk hafta; Yolspor- Kuvayi Milliye, Yıldırım Spor-M. Gençler, Anamur Mut-Erdemli BLD, Anamur BLD-Akdenizgücü, Yenişehir SP- Orman Spor, Tarsusgücü-Mut İdmanyurdu ve Akdeniz Belediyespor ile Gülnar Belediye karşılaşacaklar. 
Süper Amatör’de ilk 6’ya giren takımlar Play Off maçları oynayacak. Bu maçlar sonucunda şampiyon olan tamım Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) çıkarken, ikinci olan takım BAL’a çıkmak için baraj maçı oynayacak. Başarısız olan 3 takım ise ligden küme düşecek.
1. Amatör Lig’de de ilk 3’te yer alan takımlar Süper Amatör Ligi’ne çıkacak. Son sıradaki takım da küme düşecek. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA