Akdeniz’de çocukların yüzü güldü


 

Haber Merkezi

 

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘Akdeniz Çocuk Şenliği’ ve ‘Uçurtma Şenliği’, Akdeniz Millet Bahçesinde coşkulu bir atmosferde gerçekleştirildi.

Etkinlikte çocuklar; Çuval yarışı, Halat çekme, Mini golf, Spor istasyonları, Yüz boyama, Matrak, Akıl ve zekâ oyunları, Uçurtma uçurma gibi birçok eğlenceli ve öğretici aktiviteyle dolu dolu bir gün geçirdi!

Etkinliğe katılan Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Göksun Öz, yaptığı açıklamada:

"Bu tür organizasyonlarla özellikle Merkez Akdeniz ilçemizdeki çocuklarımıza ulaşarak onlara hem eğlenceli hem de gelişimlerini destekleyen bir ortam sunmayı hedefliyoruz. Çocuklarımızın mutlu olması, bizim için her şeye değer." dedi.

Renkli görüntülere sahne olan şenlikte, gökyüzü uçurtmalarla süslendi; çocukların neşesi ise gün boyu sürdü!


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA