Kritik gün Perşembe! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Kritik gün Perşembe!


 

Geçen yıl yaşadığı maddi sıkıntıları bu yılda çözemeyen ve transfer tahtasını açamadığı için tehlikeli bir gidişata sürüklenen Mersin İdman Yurdu’nda kritik gün Perşembe!

ALİ ŞANLI

Yeni sezon öncesi transfer tahtası kapalı olduğu için zor günler yaşayan Mersin İdman Yurdu, kadro kurmakta zorlanıyor. Eski oyuncularına geri dönmek isteyen Kırmızı-Lacivertlilerin karşısına bu futbolcuların eski döneme ait alacakları çıkınca transfer görüşmeleri hayal kırıklığı ile sonuçlandı. Bakan Hüseyin Çalışkan’ın “Onlara güveniyorum” dediği genç oyuncular da kendilerine verilen transfer peşinatı ve maç başlarını beğenmeyince sorunlar boyu aşmaya başladı. 
Spor kamuoyu tarafından çok eleştirilen Mersin İdman Yurdu yönetimi bu gelişmeler karşısında ilginç bir hamle yaptı. 
Transfer yasağının 15 günlüğüne kaldırılması için Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile görüşmelere başlayan Başkan Hüseyin Çalışkan, tüm umudunu bu karara bağladı. TFF’nin kararını Perşembe günü vermesi beklenirken, olumsuz bir karar çıkması halinde Pedriel, Tita ve Mihaylov’u ikna etmenin planları yapılıyor. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA