Anamur’un il olması için belediye çalışma başlattı! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Anamur’un il olması için belediye çalışma başlattı!


 

Türkiye’de bazı ilçelerin il yapılmasına yönelik çalışmalar Anamur’u da harekete geçirdi. Anamur Belediyesi, “Anamur İl Olsun” başlığıyla bir kampanya başlattı.

Haber Merkezi

Basında çıkan bazı haberlerde il olacak ilçeler listesinde ismi ikinci sırada yer alan Anamur, Türkiye’de iline en uzak ilçe olma özelliğinin yanı sıra çevre illere de uzaklığı ile biliniyor. Bu konudan rahatsız olan ve yıllardır hastalarını ile götürürken yollarda ambulanslarda kaybeden, resmi kurumlarda işleri dolayısıyla il merkezine yatılı olarak gitmek durumunda kalarak zaman ve ekonomik kayıp yaşayan Anamurlular, il olmak için sosyal medyada kampanya başlattı. 
Nüfusu 65 bin dolaylarında seyrederken yaz aylarında bu oranın ikiye katlandığı Anamur, Türkiye ekonomisine ise muz üretimi ve tarım potansiyeli ile katkı sağlıyor. Muzun başkenti Anamur’un il olmasını sadece Anamurlular değil çevre ilçeler ile birlikte Anamur’a tatil için gelen fahri Anamurlu olan tatilci vatandaşlar da istiyor.
Son 7 yıldır Anamur Belediye Başkanlığı yapan Mehmet Türe, ilçenin il olması için internet üzerinden başlattığı kampanyaya destek çağrısı yaptı. Kampanyayı imzalamak için yayınlanan link ise: http://imza.la/anamur-il-olsun


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA