MİY bildiğiniz gibi! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MİY bildiğiniz gibi!


 

Geçen yıl yönetim, kadro ve maddi sıkıntılar nedeniyle zor günler geçiren Mersin İman Yurdu’nda, sorunlar kaldığı yerden devam ediyor!

ALİ ŞANLI

Mersin İdman Yurdu, Isparta Davraz’da geçirdiği 10 günlük hazırlık kampı sonrası 2 günlük iznin ardından top başı yaptı. Haftasonu Macit Özcan Spor Tesisleri’nde Teknik Direktörler M. Levent Arıkdoğan ve Nasır Belci yönetimindeki yapılan antrenmanı Başkan Hüseyin Çalışkan da izledi. Isınma, koordinasyon ve çabukluk çalışmalarıyla başlayan antrenman, dar alanda yapılan çift kale maçla noktalandı. 

NİKOLAY MİHAYLOV VE HAKAN OLKAN TEKRAR YUVADA
Mersin Stadyumu’nda 21 Ağustos’ta Yeni Malatyaspor’u konuk edecek olan Kırmızı-Lacivertliler bir yandan kadrosunu şekillendirme çalışmalarını da aralıksız sürdürüyor. 
Kulüpten yapılan açıklama ile 2014/2015 ve 205/2016 sezonlarında kadroda yer alan ve geçtiğimiz sezonun devre arasında karşılıklı anlaşılarak sözleşme fesihi yapılan eski oyuncu kaleci Nikolay Borislavov Mihaylov ile 1 yıllık anlaşma yapıldığı bildirildi. 
Diğer taraftan geçen sezon kadroda yer alan ancak sezon sonunda sözleşmesini tek taraflı olarak fesih eden Hakan Olkan tekrar kendisini Mersin İdman Yurdu’na bağlayan sözleşmeyi imzaladı. Kulüp, Hakan Olkan ile ilgili TFF Uyuşmazlık Çözüm Kurulu (UÇK) nezdinde açmış olduğu davadan da feragat etti. Her iki oyuncuyla da 1’er yıllık anlaşma yapıldı.  

GENÇLER HUZURSUZ!
Öte yandan ikinci etap kamp için Nevşehir’den vazgeçen MİY, Çarşamba günü Kızılcahamam’a gitmeye hazırlanıyor. Ancak genç futbolcuların kendilerine önerilen maç başı maaşları ve peşinatları düşük bulması ile ikinci kampın tehlikeye girdiği öğrenildi. Kamp öncesi genç oyuncular başkan ile görüşüp, istedikleri peşinatı alamazlarsa kampa gitmeyecekler. Ayrıca personelde aynı şekilde 8 aydan buyana maaş alamıyor. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA