Mersin’de demokrasi nöbeti sürüyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin’de demokrasi nöbeti sürüyor


 

Fethullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) 15 Temmuz’daki darbe girişiminin ardından başlayan Demokrasi Nöbeti, Mersin’de tüm coşkusuyla sürüyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın çağrısıyla meydanları doldurarak Fethullahçı Terör Örgütü’nün darbe girişimine izin vermeyen vatandaşlar, ülke genelinde demokrasi nöbetine devam ediyor. Yurdun doğusundan batısına her ilde, farklı siyasi görüşlerden on binlerce kişi meydanları doldururken, darbe girişimine tepki gösteriyor. Mersin'de de vatandaşlar, Cumhuriyet Meydanı'nda başlattıkları 'demokrasi nöbetleri'ne devam ediyorlar. Cumhuriyet Meydanı’nda toplanan vatandaşlar ellerinde Türk bayrakları ve şarkılar eşliğinde 20 günden bu yana sabaha kadar nöbet tutuyor. Mersin kent merkezinde olduğu gibi Çamlıyayla, Tarsus, Erdemli, Silifke, Gülnar, Mut, Aydıncık, Bozyazı ve Anamur’da da vatan için millet demokrasi nöbetine ara vermeden devam ediyor. Siyasi parti temsilcileri, bazı sendika ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaşın katıldığı ’demokrasi nöbeti’nde, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sevgi gösterisinde bulunulurken, FETÖ'ye de tepki gösteriliyor. Vatandaşlar ayrıca meydanlara kurulan dev ekranlardan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım'ın canlı konuşmalarını da izliyor. (İHA)

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA