Zabıta, kent merkezinde denetimlerini arttırdı! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Zabıta, kent merkezinde denetimlerini arttırdı!


 

Akdeniz Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, rutin denetimlerini sürdürürken, yurttaşların yazılı, sözlü ve elektronik ortamdan gelen şikâyet ve taleplerini en kısa sürede değerlendirmeye çalışıyor.

Haber Merkezi

Zabıta Müdürlüğü ekipleri,  bu kapsamda, son olarak Kuvva-i Milliye Caddesi ve Silifke Caddesi ile yurttaşların yoğun olarak ziyaret ettiği iş merkezlerinin girişlerinde kaldırım işgallerine yönelik denetim ve kontrol yaptı. 
Eksik belgeleri olduğu tespit edilen esnafları, belgeleri en kısa sürede tamamlamaları yönünde uyaran Zabıta Müdürlüğü ekipleri, sokak ve kaldırımların üzerine konulan işyerlerine ait tabela, tezgâh, masa, sandalye ve sehpaları kaldırmalarını istedi, ekipler;  kaldırım ve koridorlarda yürüyüşü güçleştiren bu malzemeleri yer yer kendi elleriyle kaldırıp işyerlerinin kapısına bıraktı. Esnafla sohbet eden Müdürlük yetkilileri, amaçlarının ceza keserek onları zor durumda bırakmak olmadığını, ancak yurttaşların güvenliğini ve esenliğini tehdit eden her türlü işgal ve olumsuzluğu ortadan kaldırmakla görevli olduklarının altını çizdi. 
Çalışmalar hakkında bilgi veren Akdeniz Belediyesi Zabıta Müdürü Feruh Çelik, gerek BİMER, gerekse de yurttaşlardan gelen yazılı ve sözlü şikâyetler üzerine, sokak ve kaldırım işgallerine, iş merkezleri ile iş hanlarına yönelik denetim ve kontrollerin aralıksız sürdüreceklerini ifade etti. Çelik, uyarılara ve tutanaklara rağmen kurallara uymayan işyerlerine para cezası veya faaliyetten geçici men gibi yasal yaptırımlar uygulamak zorunda kalacaklarını da kaydetti, görev, yetki ve sorumluluk alanlarına giren konularda, müdürlüğe ait (3370101) ve (3370102) numaralı telefonlarından, yurttaşların şikâyet ve taleplerini iletebileceklerini sözlerine ekledi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA