Elektrik kesintileri bıktırdı! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Elektrik kesintileri bıktırdı!


 

Mersin’de yaz kış kesilen elektrik kesintileri esnafı bıktırdı. Elektrik kesintileri nedeniyle iş yapamaz hale gelen esnaf yetkililerin kesintilere çözüm bulmasını istedi.

Yazın ortasında sürekli elektrikler kesiliyor!

EREN KAVVAS

Mersin’de vatandaşlara daha iyi hizmet verebilmek adına gerçekleştirilen özelleştirmenin ardından elektrik kesintilerinin artması vatandaşların tepkisine neden oldu. Özellikle sıcaklık değerlerinin mevsim normallerinin üzerinde seyrettiği Mersin’de gün içinde yaşanan kesintiler vatandaşı ve esnafı adeta isyan ettirdi. 

“DOLAPTAKİ ETLERİMİZ BOZULUYOR”
Durumdan en fazla mağdur olanlar gün içinde iki-üç defa elektriği kesilen çarşı esnafı oldu. Özellikle yemek sektöründe hizmet veren esnaf yetkilileri sert bir dille eleştirdi. Elektrik kesintileri nedeniyle müşterilerine karşı mahcup duruma düştüklerini dile getiren Adem Leke isimli esnaf, “Burası yemek hizmeti veren bir işletme. Müşteriler havaların sıcak olmasından kaynaklı klimalı, soğuk ortamda yemek yemek istiyor. Ancak elektrik kesintileri nedeniyle içeri de oturmak istemiyorlar. Ayrıca dolapta etlerimiz var. Saatlerce süren kesintiler nedeniyle etlerimiz bozuluyor. Etlerimizi çöpe atmak zorunda kalıyoruz” ifadelerini kullandı.

“KESİNTİLER NEDENİYLE DOLABIM BOZULDU”
Çarşıda büfe işleten Mehmet Doğan isimli esnaf da elektriklerin sürekli gidip gelmesi nedeniyle dolabının bozulduğunu dile getirdi. Yaz ayı ve ve sıcakların artmasından dolayı dolaptaki malzemelerinin ısındığını kaydeden Doğan, “Müşteriler sıcak ürünleri almak istemiyor. Sıcaktan dolayı zaten iş yapamıyoruz. Bize kayıp-kaçak bedeli ödetiyorlar ama elektrik kesilince bizim suçumuz yok diyorlar. Niye bunun önlemini almıyorlar? Ödenekleri mi yok?” dedi. 

“MÜŞTERİ KAYBI YAŞIYORUZ”
Elektriklerin sık sık kesilmesi nedeniyle müşteri kaybı yaşadıklarını belirten İlker Tahsin Asker isimli esnaf ise, “İş yerimde de, evimde de elektrik kesiliyor. Ne klima ne de vantilatör çalıştırabiliyoruz. Bu sebepten dolayı müşteri kaybı yaşıyoruz. Jeneratörümüz de yok. Bu yüzden müşteriler başka kafelere gidiyor. Bu kesintiler daha ne kadar sürecek bilemiyorum. Buna bir an önce çare bulunmalı” şeklinde konuşarak yetkilileri göreve davet etti. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA