Yetenek avcısı! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Yetenek avcısı!


 

Mersin’de 2008 yılında kurulan ve kısa zamanda büyük mesafe kat eden Çukurova İdman Yurdu, yetiştirdiği oyuncularla dikkat çekiyor!

ALİ ŞANLI

Zor şartlarda mücadelesini sürdüren kulübün başkanlığını ve  teknik adamlığını Hasan Çadırcı yapıyor. Genç yetenekleri Türk futboluna kazandıran kulüp, son olarak vitrine çıkardığı 3 değerli genç yeteneği Ankaragücü’ne verdi.
2003 doğumlu olan yetenekli kramponlar önümdeki sezon U14’lerde oynaması gerekirken saha içindeki performansları ve fizikleri nedeni ile direk U15 takımına alındı. Geleceği parlak olan yetenekli oyuncuların performanslarını arttırması durumunda A Milli takımına kadar yükselecekleri düşünülüyor.

İŞTE YILDIZLAR
Hasan Çadırcı tarafından ilk olarak Çukurova İdman Yurdu’na kazandırılan ve burada parlayarak Anakaragücü’nün radarına takılan yıldız adaylarından Berkay Kurt, sol taraf da oynuyor. Ayak bilekleri iyi olan, toplara sert vuran, topla süratli olan Kurt, düzenli forma giymesi durumunda gelecekte sol tarafın en etkili oyucularından olacak.
Diğer yıldız adayı ise Bedirhan Yılmaz. 14 yaşında olmasına rağmen gelişmiş fiziği, atletik görünümü yaşıtlarından büyük görünüyor. Çok süratli olan her iki ayağını da kullanan Yılmaz, lider özellikleri de bulunuyor.
Ankaragücü’ne giden 3’ü yıldız adayı Kaleci Atakan Görgü oldu. Genç yetenek kaleyi doldurması, iyi yer tutması ve refleksleri ön plana çıkıyor. Mersin’li olan bu 3 yetenek gittikleri takımlarda düzenli forma bulması durumunda iyi birer futbolcu olacakları ortak kanı olarak dikkatleri çekiyor. 

DESTEK YOK BAŞARI ÇOK!
Kulüp Başkanı Hasan Çadırcı yaşanan bu gelişmeler üzerine oyuncularını değerlendirdi. “Bu 3 oyuncumuzda çok yetenekli, umarım Ankaragücü’nde başarılı olarak Mersin’i en iyi şekilde temsil ederler” diyen Çadırcı, “Çukurova İdman Yurdu yeni bir Kulüp olmasına rağmen kısa zamanda çok yol aldı. Hiç bir yerden destek almadan bu kulübü yaşatmaya çalışıyorum.Tek amacım Mersin futboluna hizmet etmek,genç yetenekleri Türk futboluna kazandırmak” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA