Finalistler belli oldu! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Finalistler belli oldu!


 

Toroslar Belediyesi tarafından, geleneksel olarak düzenlenen Köyler Arası Futbol Turnuvası’nda, çeyrek finalistler belli oldu.

Haber Merkezi

Bu yıl dokuzuncusu düzenlenen ve 37 takımın katıldığı turnuva 6 gruptan oluşuyordu. Gruplarında birinci ve ikinci sırada yer alan 16 takımın arasında eleme usulü yapılan maçların sonucunda, 8 takım çeyrek finale yükseldi.
07 Ağustos Pazar günü Çağdaşkent Mahallesi 3 Ocak Stadı’nda düzenlenecek Çeyrek Final Müsabakaları; saat: 16.00’da Tırtar-Arpaç, saat:18.00’de Çavuşlu-Horozlu, yine aynı gün Güneykent Mahallesi Anafartalar Spor Kompleksi’nde gerçekleşecek müsabakalar ise; saat: 16.00’da Homurlu-Kavaklıpınar ile saat: 18.00’de Güzelyayla-Doruklu köy takımları arasında yapılacak. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında başlatılan ve 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda finali oynanacak olan turnuvanın köyler arasındaki diyalogun daha da güçlenmesi anlamında büyük önem taşıdığını vurgulayan Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, turnuvaya katılan tüm takımlara teşekkür ederek, çeyrek finale kalan takımlara da başarılar diledi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA