Vali Çakacak CHP’yi kabul etti | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Vali Çakacak CHP’yi kabul etti


 

Vali Özdemir Çakacak, Cumhuriyet Halk Partisi Mersin İl Başkanı Abdullah Özyiğit ve beraberindeki heyeti kabul etti.

Haber Merkezi

Valilik makamında gerçekleşen kabulde, Türkiye’de daha önce de darbelerin olduğunu belirten Vali Çakacak, 15 Temmuz’daki hain girişimin ilk defa doğrudan Türk Milletinin iradesinin sembolü olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin bombalanmasına cüret edilecek kadar ileri gittiğini ve bunun hiçbir şekilde izah edilemeyeceğini kaydetti. 
Türk milletinin ne kadar onurlu bir millet olduğunu belirten Vali Çakacak “Milletimizin egemenliğine kasteden darbecilerin, o elim gecede yine Milletimize sığındıklarına şahit olduk. Halkımız engin sağduyusuyla ve dik duruşuyla o hainleri kısa süre içerisinde püskürterek tüm olumsuzlukları bir demokrasi zaferine dönüştürmeyi başarmıştır. İnşallah bu zafer birlik ve beraberliğimizin daha da pekişmesine vesile olur” dedi.
İl Başkanı Özyiğit ise ülkenin tahmin dahi edilemeyecek bir teşebbüsle karşı karşıya kaldığını, ancak bu olumsuz durumun her düşünceden vatandaşımızın demokrasiye ve milli iradeye sahip çıkmasıyla ülkemizin geleceği açısından umut veren bir durum haline getirildiğini ifade etti. 
15 Temmuz’da, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin içine sızmış çete üyesi bir grup tarafından gerçekleştirilmek istenen darbe girişiminin ardından toplumumuzun geniş kesimince desteklenen Demokrasi Nöbeti’nin devamlılığının önemi de vurgulandı. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA