MEÜ’de kıyım sürüyor! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MEÜ’de kıyım sürüyor!


 

Barış bildirisine imza atanlara dönük cadı avı başlatan Mersin Üniversitesi 2 akademisyenin daha sözleşmesini yenilemeyerek, işine son verdi.

Haber Merkezi

Mersin Üniversitesi (MEÜ) tarafından barış bildirgesi imzacı akademisyenlerine yönelik cadı avı hız kesmeden devam ediyor. Sistematik şekilde akademisyenlerin işine son veren üniversite 2 akademisyenin daha sözleşmesini yenilememe kararı ardı. Mersin Üniversitesi Rektörlüğü tarafından 26 Temmuz tarihinde tebliğ edilen tebligatlarla imzacı akademisyenlerden Yrd. Doç. Dr. Bediz Yılmaz ile Yrd. Doç. Dr. Melahat Kutun'un sözleşmleri yenilenmeyeceği bildirildi. Tebligatta sözleşmelerin yenilenmemesinin gerekçesi olarak ise "Barış bildirgesine imza attıkları için haklarında başlatılan adli ve idari soruşturmalar" gösterildi. Akademisyenlerden Yrd. Doç. Dr. Bediz Yılmaz'ın 31 Ağustos'ta, Yrd. Doç. Dr. Melahat Kutun'un ise 15 Ağustos'ta biten sözleşmeleri ardından üniversiteden ilişiği kesilecek.
Mersin Üniversitesi daha önce de "Bu suça ortak olmayacağız" barış bildirgesine imza atan 6 akademisyeninde sözleşmesi yenilenmeyerek, işine son verilmişti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA