Futbolcular dönüyor! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Futbolcular dönüyor!


 

Yeni sezon hazırlıklarına başlayan Mersin İdman Yurdu, transfer tahtasının açılmaması nedeniyle sıkıntılı günler geçirirken Sadiku, Nurullah ve Serol takımla anlaşarak, Mersin’i döndüler.

ALİ ŞANLI

Transfer tahtası kapalı olan Mersin İdman Yurdu sözleşmesi devam eden ve opsiyonlu oyuncularını geri çağırarak, yeni sezona güçlü bir kadro ile girmek istiyor. Tita ve Pedriel’den haber bekleyen Kırmızı Lacivertliler de takıma ilk dönenler belli oldu.
Orta saha ve libero oynayabilen Loret Sadiku kulübün çağrısı üzerine tıbbi kontrollerden geçmek üzere hafta içi Mersin’e geldi. Ortadoğu Hastanesi doktorlarından Güran Dinçer’in yapacağı tetkikler neticesinde oyuncunun sağlık durumu netlik kazanacak. 

SADİKU: “MERSİN’E HİZMET ETMEK İSTİYORUM”
Geçen sezondan kalan küçük bir sakatlığının bulunduğunu belirten Sadiku, “Mersin İdman Yurdu’na olan borcumu ödemek istiyorum. Bu şehri çok seviyorum. İsveç’te Milli Takım doktorlarına tedavi olmaktaydım, kulübümün daveti üzerine Mersin’e gelerek tedavime burada devam edeceğim. İyi olduğum sürece buraya hizmet etmek istiyorum. Geçen sezon yaşadığımız talihsizlikler sonrasında ne yazık ki küme düşme üzüntüsü yaşadık. Kulübüm ve taraftarlarımız bu üzüntüyü hak etmiyorlar. Takımımız şu anda kampta ve genç kardeşlerimiz canla başla çalışıyorlar. Umarım Mersin İdman Yurdu hak ettiği yerlere tekrar gelir. Camiama ve taraftarlarıma saygı ve selamlarımı sunuyorum” dedi.

NURULLAH VE SEROL DA DÖNDÜ
Geçen sezon fazla forma şansı bulamayan ve sözleşmesi biten oyunculardan Nurullah Kaya ve Serol Demirhan ile yapılan görüşmeler sonrasında her iki oyuncuyla da anlaşma sağlandı. Yapılan sağlık kontrollerinin ardından her iki oyuncunda 1’er yıllık anlaşmaya sağlandı. Anlaşmaların ardından Nurullah Kaya ve Serol Demirhan, Kırmızı Lacivertlilerin kamp yaptığı Isparta Davraz’da yapılan kampa dahil oldular.

2. HAZIRLIK MAÇI YAPILACAK
İlk hazırlık maçında Etimesgutspor’u 2-1 yenen Mersin İdman Yurdu, Cumartesi günü ikinci hazırlık maçına çıkacak. İlk maçta olduğu gibi alt yapı ağırlıklı bir kadro ile mücadele edecek olan Kırmızı Şeytanlar  daha sonra Mersin’e dönerek 3.etap çalışmalarını yeni kamp yeri belli olana kadar Mersin’de çalışmalarına devam edecek.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA