Gençlere taş çıkartıyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Gençlere taş çıkartıyor


 

81 yaşındaki dokuma ustası Fatma teyze gençlere taş çıkartıyor!

Haber Merkezi

Canbazlı Mahallesinde Silifke Belediyesi tarafından yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, 81 yaşındaki çul ve kil dokumacılığı yapan Fatma Can teyzeyi evinde ziyaret etti.
Bileğinin hakkıyla dokuduğu çul ve kilimleri camilere ücretsiz olarak dağıtan Fatma teyzeyle uzun süre sohbet eden Başkan Mustafa Turgut, kendisine ikram edilen yanık ayranından içti. Başkan Turgut’a yardımcısı Ömer Savar ve Garaj Amiri Ali Şahin’de eşlik etti. Dizlerinden rahatsızlığı bulunan Fatma Can teyze, Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut’un kendisini ziyaret etmesinden çok mutlu olduğunu söyleyerek, "Allah sizi başımızdan eksik etmesin. Mahallemizin yollarını yapıyorsunuz. Buralar yıllardır hiçbir hizmet görmemişti. Bu yollar sadece evlere değil ekmeğimizi çıkardığımız, alın terimizi döktüğümüz tarlalarımıza da gidiyor. Allah sizlerden hep razı olsun. İşinizde gücünüzde kolaylık ihsan eylesin. Çok dua ediyorum sizlere. Hizmetlerin en iyisini en hayırlısını yapıyorsunuz” diye konuştu.
Fatma teyzenin ellerini öperek hayır ve duasını alan Başkan Turgut, Fatma ninenin isteklerini de dinledi. 
Fatma teyzenin sağlığı ile ilgili bilgilerde alan Turgut, Silifke Belediyesi’nin sosyal çalışmalara ağırlık verdiğini, ilçede yaşayan genç yaşlı herkesin sorunu ile yakından ilgilendiğini belirtti. Sosyal projelerin belediyelerin asli görevleri kadar önemli olduğunu belirten Başkan Turgut,”Yaşlılarımız için elden gelen değil, hak edilen yaşam standartlarının sağlanması gerekiyor. Toplumun önemli bir bölümünü oluşturan ve yaşamları süresince edindikleri deneyimlerin genç kuşaklara aktarılmasında önemli rol oynayan tüm yaşlılarımızın ellerinden saygıyla öpüyorum. Silifke inşallah yakın bir zamanda bugünkü durumundan çok daha farklı yerlerde olacaktır” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA