İyi başladılar | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İyi başladılar


 

Kamp çalışmalarına Isparta Davraz’da devam eden Mersin İdman Yurdu, oynadığı ilk hazırlık maçında Etimesgut Belediyespor’u Mehmet Ali Kaçar ve Emrah Özyaylaz’ın golleriyle 2-1 mağlup etti.

ALİ ŞANLI

Kırmızı Şeytanlar  maça Hasan, Abdulkadir, Gökhan Akkan, Mitrovic, Emre, Mahmut, Kudbettin, Emrah, Tolga, Ahmet Bener, M.Ali Kaçar ilk onbiriyle başlarken rakip Etimesgut Bld.Spor ise sahada Sercan, Nuh, Mahmut, Hakan, Haydar, Hüseyin, Bilal, Koray, Fuat, Celal, Burak ilk 11’i ile yer aldı.
Maça iyi başlayan Mersin İdman Yurdu, 20. dakikada M. Ali Kaçar’ın golüyle durumu 1-0′a getirdi. 28.dakikada rakip Etimesgut Belediyespor golü bularak durumu 1-1′e getirse de Kırmızı Lacivertliler 33.dakikada Emrah’ın 25 metreden attığı muhteşem golle 2-1 öne geçti. İkinci yarının orta saha mücadelesi şeklinde geçtiği müsabaka takımımızın 2-1 üstünlüğüyle sonlandı.
Maç sonunda açıklamalarda bulunan Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü M. Levent Arıkdoğan ve Nasır Belci yeni toplanan takımın bu kısa zamanda uyum sürecini atlatma konusunda epey bir yol kat ettiğini söyledi. 
Gençlerin maçta Mitrovic önderliğinde iyi bir mücadele ortaya koyduklarını aktaran Arıkdoğan, her geçen günün takıma pozitif yönde etki yaptığını belirttiler. Takıma katılması düşünülen oyuncuların katılımıyla daha güçlü bir takım olunacağını, kamp ortamının ise son derece iyi olduğunu belirten Arıkdoğan sorunsuz bir şekilde çalışmaların devam ettiğini sözlerine ekledi. Arıkdoğan ve Belci inşallah lige istenilen şekilde başlanacağını umduklarını belirttiler.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA