“Esnaf ayakta kalırsa Mersin ayakta kalır” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“Esnaf ayakta kalırsa Mersin ayakta kalır”


 

Bir dönem ‘yerli malı’ kampanyalarının başlatıldığı ancak esnafa gereken desteğin sağlanamadığı Mersin’de, yetkililere çağrılar sürüyor: “Esnaf ayakta kalırsa Mersin ayakta kalır”.

Serkan TULTAK

Mersin’in köklü firmalarından Oto Metin, FİAT marka araçlara yönelik yaptığı yedek parça satışlarında uyguladığı kalite ve en uygun fiyat politikası ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Fakat tüm esnaf camiasında olduğu gibi onlarda ayakta kalma mücadelesi veriyorlar. Firma sahibi Mazhar Atalay da yaşadıkları sorunlarına dikkat çekerek, “Ekonomik kalkınma esnaftan başlar. Esnaf ayakta kalırsa Mersin ayakta kalır. Bu bakımdan resmi kurumlarımız bizden de mutlaka fiyat alsınlar ona göre değerlendirmelerini yapsınlar” dedi.  

“ESNAFLIK ZORLAŞTI”

Mersin Küçük Sanayi Sitesinin yakından tanıdığı merhum Metin Atalay’ın 40 yıllık esnaflık birikimini bir adım öteye taşımak için gayret gösterdiklerini vurgulayan Mazhar Atalay, 
“Mersin de esnaflık günden güne zorlaştı; buna rağmen dürüst fiyat politikasından vazgeçmedik. Müşterilerimiz her yerden fiyat alırlar ama bizim kalitemizi çok iyi bildikleri için onlara sunduğumuz uygun fiyat politikamızı da daima yakından takip ederler. Biz babamızdan gelen esnaflığı sanayi ustalarına sunmanın gururunu taşıyoruz. Mersin’in her yerinden Fiat araçların yedek parçaları bulmak için Oto Metin’e gelen ustalarımız, bizimle yaptıkları alışverişte gözleri arakada kalmamaktadır.” şeklinde konuştu. 

“BELEDİYELER VE DİĞER RESMİ KURUMLAR BİZLERİ DESTEKLESİN”

Yaşanan ekonomik zorlukların esnafı direk etkilediğinin de altını çizen Atalay, resmi kurumlara da çağrı yaparak, “Gerek belediyeler gerekse diğer kamu kurumları, kullandıkları araçların her türlü ihtiyaçları için mutlaka yerel esnafa başvursunlar. Ekonomik kalkınma esnaftan başlar. Esnaf ayakta kalırsa Mersin ayakta kalır. Bu bakımdan resmi kurumlarımız bizden de mutlaka fiyat alsınlar ona göre değerlendirmelerini yapsınlar.”Dedi.  
Birmot Bayisi Oto Metin, tüm FİAT araçların yedek parçalarını en iddialı fiyatlarla müşterilerine sunuyor. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA