Darbe girişimi Silifke sahillerini vurdu | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Darbe girişimi Silifke sahillerini vurdu


 

Mersin’in Silifke ilçesi Atakent ve Taşucu sahilleri, darbe girişiminin ardından boşaldı.

Hava sıcaklığının 30'lu dereceleri nem oranının ise yüzde 80'leri gösterdiği Silifke sahilleri darbe girişiminin ardından bomboş kaldı. Vatandaşlar tatillerini yarıda kesip sahilleri terk ederken, rezervasyonlar ise iptal edildi.

Atakent sahilinde esnaf Yasin Yıldız darbe girişiminin sahilleri vurduğunu belirterek, "Darbe sonrası müşterilerimiz yarı yarıya düştü. Akşamüstü saatlerinde boş yer kalmayan mahallemiz artık bomboş. Darbe en çok sahil esnafını vurdu" dedi.

Taşucu'nda bulunan otel sahipleri ise, "Bayram tatili ve sonrasında hem bizim hem de çevre otellerin doluluk olanlarından oldukça memnunduk. Ülkemizin Rusya ve İsrail ile uzlaşma sağlaması da biz otel sahiplerinin ve deniz kesimlerinin ziyaretçi artışına da olumlu etki yapacağını düşünüyorduk. 15 Temmuz itibariyle darbe girişiminin neden olduğu etki yüzünden otellerimizde hızlı bir düşüş yaşadık. Otelimizde kalan ziyaretçilerimiz otelden ayrılırken rezervasyon yapmış olan müşterilerimizde rezervlerini iptal etti. İnşallah her şey en kısa zamanda düzelir" diye konuştu. (İHA)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA