Sağlıkçıların Başbakan Yıldırım’a tepkileri artıyor “Aciller hizmet üretme yeridir!” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Sağlıkçıların Başbakan Yıldırım’a tepkileri artıyor “Aciller hizmet üretme yeridir!”


 

Sağlık emekçilerinin, Başbakan Binali Yıldırım’ın “Vatandaşlar acil servislere kız bakmaya gidiyor” sözlerine tepkisi artıyor.

EREN KAVVAS


Sağlık sisteminin en yoğun olduğu acil servislerle ilgili yaptığı açıklamanın ardından sağlıkçıların tepkisini toplayan Başbakan Yıldırım’a bir tepki de Türk Sağlık-Sen’den geldi. Acil servislerdeki iş yükünün katlanılmaz bir hal aldığını belirten Türk Sağlık-Sen Şube Başkanı Nuri Kara, Bakan Yıldırım’ı acil servise davet etti. Acil servislerde yılda yaklaşık 100 milyonun üstünde hasta muayene edildiğini dile getiren Kara, yaşanan yoğunluk nedeniyle acil servislerde şiddetin her geçen gün arttığını kaydetti.
“SORUNLARIN ÜSTÜ KAPATILIYOR”
Gruplar halinde saldırıların gerçekleştiği ve talan edilen Acil servislerde çalışmanın aynı zamanda hayati tehlike altında hizmet vermekle eş anlama geldiğini sözlerine ekleyen Kara, “Aciller kız bakma yeri değil, vatandaşa hayati müdahalede bulunurken kendi sağlıklarını ve hayatlarını riske atan sağlık çalışanlarının hizmet ürettikleri yerlerdir. Ortada böylesine bir tablo varken acil servislerin kız beğenme yeri olarak dile getirilmesi, magazin haberlerine alet edilmiş olması yanlıştır. Sorunların üstünün kapatılmasına neden olacaktır” dedi.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA