Toroslar’da ‘yeşil’ bakım | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Toroslar’da ‘yeşil’ bakım


 

Toroslar Belediyesi, ilçe genelindeki park ve yeşil alanlar ile sosyal tesislerde bakım, onarım ve peyzaj çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Haber Merkezi

Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen çalışmalarda; park ve yeşil alanlardaki ağaçlar budanıyor, çimler biçiliyor, çocuk oyun grupları ve banklar onarılıyor veya yenileriyle değiştiriliyor.
Konuyla ilgili bir açıklama yapan Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, bir yandan ilçeye yeni parklar kazandırırken diğer yandan da mevcut parkların bakım ve onarımlarına önem verdiklerini söyledi.
13 yılda yaptıkları planlı çalışmalarla ilçedeki yeşil alan miktarını bir milyon 100 bin metrekareye ulaştırdıklarını kaydeden Başkan Hamit Tuna, sağlıklı yaşamın sağlıklı çevre ile mümkün olacağını belirterek: “Toroslarımızı her alanda olduğu gibi yeşil alan konusunda da öne çıkan bir İlçe statüsüne kavuşturduk.Bu nedenle ekiplerimiz tüm hızıyla çalışıyor. Boş arsa bulunan mahallelerimizde birkaç mahalleye hitap edecek büyük parklar yaparken, mevcut parklarımızı bakım ve onarımla yeniliyoruz. Sürdürülebilir yaşam için yeşil alanlar çok önemli. Toroslar Belediyesi olarak bütün gücümüzle ilçedeki yeşil alan miktarını arttırmaya çalışıyoruz” dedi.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA