Silifkeli turizmcilerin yüzü gülüyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Silifkeli turizmcilerin yüzü gülüyor


 

Ramazan Bayramı tatili ve sonrasında çok sayıda yerli turistin Mersin’in Silifke ilçesini tercih etmesiyle birlikte sahillerde doluluk oranı arttı.

Silifke’nin Atakent, Arkum, Atayurt, Taşucu, Yeşilovacık ve Tisan sahillerine gelen yerli turistler, turizmcilerin yüzünü güldürdü.

Taşucu İskele Otel sahibi Yakup Deveci Silifke’de turizm patlaması yaşandığını belirterek, “Bayram tatili ve sonrasında büyük bir turizm patlaması yaşandı. Bölgedeki bütün otel, motel, pansiyon ve ikinci konutlar ve tüm konaklama tesisleri yüzde yüz doluluk yaşadı. Ayrıca fırınlar ekmek yetiştiremeyecek hale geldi. Bunların yanı sıra restraurant ve cafelerde büyük bir yoğunluk yaşandı. Sahilleri dolduranlardan bir çok tatilci, denize girip serinledi, kumda kule ve kale yapıp çocuklar gibi çeşitli oyunlar oynadılar. Bazı vatandaşlar ise kumlara uzanıp güneşlenmeyi tercih etti. Tatilin keyfini en çok, saatlerce sahilde ve denizde oynayan çocuklar çıkardı” dedi.
Günü birlik yat turları düzenleyen firmaların ise yatlarında doluluk yaşandığını belirten Yakup Deveci, “Yat Turlarımız ile Silifke’nin Taşucu, Boğsak Köyü, Dana Adası, Tisan adası gibi maviyle yeşilin birleştiği muhteşem bir doğayı keşfetmenin Tek yolunu tercih ediyorlar. Bunun yanı sıra akşamları da mehtap turları ile yine tatilcilerin gönüllerine göre bir tatil geçirmesini sağlıyoruz. Bu anlamda yatlarımızın tur günleri de bayram sürecince de doluluk yaşandı. Ramazan ayı boyunca turizmden beklentisi azalan yerli işletmecilerin yüzü bayramla ve sonrasında güldü. Bayramın ardından turizmin mevsim normallerinde seyredeceği ve her zaman ki gibi özellikle yerli turistin tercih ettiği Silifke- Taşucu bölgesinde gelen misafirlerimizi ağırlamaktan memnun olduk” diye konuştu.
İskele Otel yüzde yüz doluluk oranı yakaladıklarını belirten Yakup Deveci, “Hem iş hem de Tatil amaçlı seyahatler için benzersiz bir ortam sunan, ören yerleri, denizi ve alışveriş merkezleri ile rahat ulaşılabilir bir noktada olan İskele Otel, plaj yolu üzerinde denize girmek ve tatilcilerin diledikleri gibi bir tatil için tüm olanakları sunuyoruz. 20 odalı ve 50 yataklı 2, 3 ve 5 kişilik odalarıyla hizmet veren otelimiz Taşucu’nun eşsiz güzelliklerini hem keşfedebilecekleri hem de deniz, kum ve güneşin tadını çıkarabilecekleri bir ortamda tüm vatandaşları misafir etmekten onur duyarız” dedi. (İHA)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA