Yine ertelendi! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Yine ertelendi!


 

PTT 1. Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu’nda, 11 Temmuz olarak açıklanan olağanüstü genel kurul toplantısı, çoğunluk sağlanamadığı için 18 Temmuz’a ertelendi.

ALİ ŞANLI

2015-2016 futbol sezonuna Ali Kahramanlı başkanlığında başlayan, ancak yaşanan sportif ve mali sıkıntılar nedeniyle devre arasında yönetim değişikliğine giderek Hüseyin Çalışkan başkanlığında yoluna devem eden Mersin İdmanyurdu, ardından Süper Lig'de geçen sezon son 3 haftaya girilirken PTT 1. Lig'e düştü. 
Sezonun tamamlanmasının ardından yönetim 6 Haziran tarihinde olağanüstü kongre yapılacağını duyurmuştu. Ancak çoğunluk sağlanamadığı için kongre 13 Haziran'a ertelenmişti. Bu tarihte de tüzük gereği 'yönetim ve denetim kurulları üye tam sayısının iki katı çoğunluk' rakamı olan 80 imza toplanamadığı için yine genel kurul toplantısı yapılamamıştı. 
Bugün için bir kez daha genel kurul çağrısı yapan Mersin İdmanyurdu'nda, yine çoğunluk sağlanamayınca genel kurul 18 Temmuz'a ertelendi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA