Yaylada turnuva heyecanı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Yaylada turnuva heyecanı


 

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından 30 Ağustos Zafer Kupası kapsamında düzenlenen Fındıkpınarı Köyler Arası Futbol Turnuvası başladı.

9 Temmuz-30 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilen Fındıkpınarı Köyler Arası Futbol Turnuvası, Fındıkpınarı Futbol Sahası’nda oynanan 1. Hafta maçları ile başladı. Turnuvanın açılış vuruşunu Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Gökbel yaptı.   

A Grubu müsabakaları Emirler 1 - Gökçebelen 1, Kale 0 - Çevlik 6, Akarca 3 - Uzunkaş 1, B Grubu müsabakaları ise Menteş 3 - Fındıkpınarı 1, Erçel 4 - Tol 0, Kuzucu 5 - Çavak 0 şeklinde tamamlandı.
Turnuvada, 24 köy takımı, 5 hafta boyunca her Cumartesi ve Pazar günleri 2’şer grup halinde oynanacak maçlarda şampiyon olabilmek için mücadele edecek. Turnuvanın final maçı ise 30 Ağustos 2016 Salı günü oynanacak ve ödüller düzenlenecek ödül töreni ile sahiplerini bulacak. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA