Tarsus’tan TOKİ atağı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Tarsus’tan TOKİ atağı


 

Tarsus’ta uzun zamandan bu yana gündemde olan emeklilere uygun koşullarda TOKİ tarafından konut temini projesinin hayata geçirilmesi düğmeye basıldı.

Haber Merkezi

 

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Genel Merkez Mali Sekreteri ve Tarsus Şube Başkanı Ömer Kurnaz, uzun zamandan bu yana gündemde olan emeklilere uygun koşullarda TOKİ tarafından konut temin edilmesi için Tarsus’ta somut adımların atıldığını açıkladı. Konuyla ilgili Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan’dan ve diğer hükümet yetkililerinden destek beklediklerini söyleyen Kurnaz, dönemin başbakanı Ahmet Davutoğlu’nun, derneğin genel kurluna gelerek, söz verdiğini anımsattı.

 

ARSA BULUNDU!

“Başbakanın verdiği söz üzerine Türkiye genelinde emeklileri ev sahibi yapabilme adına TOKİ ile çalışma başlattık” diyen Kurnaz, Bu kampanya neticesinde Türkiye genelinde bulunan 107 şubemizle büyük bir atağa kalktık. Bu şubelerden bir tanesi de Tarsus. Bizler Tarsus şubesi olarak TOKİ’nin emeklilere ev kazandırabileceği araziyi temin ettik. Bunu Kaymakamlık ve Valilik vasıtasıyla TOKİ’ye bildirdik. Şimdi TOKİ’den buraya gelip temel atmasını ve emeklilerimizi sevindirecek kuraları çekmesini bekliyoruz. Bu hususta da sayın Kalkınma Bakanımız Lütfi Elvan’dan da destek bekliyoruz. İnşallah bu hususta bizlere gerekli olan desteği gösterir. Tarsus’taki emeklilerimizi bayramdan sonra sevindirmeyi umut ediyoruz” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA