NE HOCA VAR NE OYUNCU!.. | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

NE HOCA VAR NE OYUNCU!..


 

PTT 1. Lig’in başlamasına yaklaşık 50 gün kaldı. Mersin İdman Yurdu ilk resmi maçına 19 Ağustos’ta çıkacak. Ancak Kırmızı Lacivertlilerde ne yönetim, ne hoca nede sahaya çıkacak 11 oyuncu bulunuyor.

ALİ ŞANLI
 

Eski yönetim 18 Temmuz’da kongre kararı aldı. Bu tarihe kadar Kırmızı Şeytanlar transfer yapamayacak. Takımın başında duracak hoca ise hala belirsizliğini koruyor.

Kırmızı Lacivertlilerde elde kalan futbolcular ile ilk 11 oluşturması çok zor gözüküyor.  Mersin İdman Yurdu’nda en çok sıkıntı yaşanacak bölgenin ise kale olacağı düşünülüyor. Nihat Şahin’in Gençlerbirliği’ne gitmesi Muhammer’in de ayrılmak istemesi kalenin düşmesine neden oldu.

Öte yandan sağ bek oynayan Serkan Balcı’nın takımdan ayrılması, Güven Varol’un istenmemesi, genç oyuncu Hakan Olgan’ın da alacaklarından dolayı Kulübü TFF’ye şikayete etmesi bu bölgeyi de sorunlu hale getirdi.

Kırmızı Şeytanların rahat olması düşünüldüğü bir yer stoper mevkisi gözüküyor. Burada oynayan Mitroviç, Enes ve genç Gökhan, burada sıkıntı olmasını engelleyebilir. Sol bek mevkiinde ise Vederson’un net karar vermediği o bölgede Nurullah ve Serol’un oynayacak olması düşünülürse Mersin İdman Yurdu’nun en rahat bölgesi denebilir.

Kırmızı Şeytanların sıkıntı yaşamayacağı bir başka bölge orta saha olacak. Burada oynayan Sadiku, Khalli, Berkan Afşarlı ve ihtiyaç duyulursa Nurullah bu bölgede rahatlıkla oynayabilir. Mersin İdman Yurdu’nun kale dışında en çok sorun yaşayacağı ikinci yer forvet hattı olacak gibi gözüküyor.

İki sezondur forvetin yükünü çeken Nakuolma, Welliton, Marko, Sinan, Tita ve Güven de artık yok.

Kırmızı Şeytanların acil olarak forvet hattını oluşturması gerekecek. Ülke futbolunun genel durumuna bakıldığında, fazla yetenekli oyuncu olmadığı düşünüldüğünde bu bölgeye büyük olasılıkla yabancı oyuncu alınması gerekecek. Tabi tüm bunların olabilmesi için biran önce yeni yönetimin oluşması, transfer tahtasının açılması, takımın başına kimin geçeceğinin belli olması gerekiyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA