Deniz, spor ve eğlence Kızkalesi’nde buluşuyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Deniz, spor ve eğlence Kızkalesi’nde buluşuyor


 

Bu sene 4’üncüsü düzenlenecek olan Uluslararası Kızkalesi Turizm Festivali’nin, 15-17 Temmuz tarihleri arasında yapılacağı açıklandı.

GÜLSEN KAYA

Mersin Valiliği himayesinde Erdemli ilçesinde bu yıl dördüncüsü düzenlenecek “Kızkalesi Turizm Festivali” için geri sayım başladı. 
“Deniz, spor ve eğlence Kızkalesi'nde buluşuyor” sloganıyla düzenlenecek festivale; Büyükşehir Belediyesi, Erdemli Belediyesi, Kızkalesi Turizm ve Kültür Derneği ile Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü de destekv eriyor
Festival kapsamında; yerli ve yabancı sanatçılar ile halk dansları toplulukları da sahne alacak. Deniz ve kumsalla ilgili birçok spor etkinliğine ev sahipliği yapacak festival; denizi, kumsalı ve eğlenceyi sevenleri antik kentler diyarı Mersin'e davet ediyor.

İŞTE FESTİVAL PROGRAMI
15 Temmuz 2016 Cuma günü plaj voleybol müsabakaları ön elemelere ile start alacak festivalde aynı gün; yelken yarışmaları, plaj voleybol müsabakaları, yabancı halk dansları topluluklarının gösterileri ve Kıraç konseri ile Kortej Yürüyüşü de gerçekleştirilecek. 
16 Temmuz 2016 Cumartesi günü de, plaj voleybol müsabakaları ile sürecek festivalde hentbol müsabakaları da yapılacak. Yine aynı gün Mersin Forum ve Marina’da yabancı ve yerli halk dansları toplulukları gösteriler sunacak. 
Deniz sörfü (kiteoboarding) ile Kızkalesi Festivali Yüzme Yarışmaları’nın da yapılacağı yapılacağı 16 Temmuz günü, festival alanında yerli ve yabancı halk dansları gösterilerini Erdemliler için sunacak ve gece Gatto Gabriyel ile ardından sahne olacak Mabel Matiz konseri ile son bulacak.
Festivalin son günü ise; plaj voleybolu, hentbol, yüzme, deniz sörfü (kiteoboarding) ve yelken yarışları müsabakaları finalleri ve madalya töreni ile başlayacak. Ayrıca yerli ve yabancı halk dansları gösteriler sunacak ve kapanış Mustafa Ceceli konseri ile yapılacak. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA