Azmin zaferi! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Azmin zaferi!


 

Akdeniz Belediyespor altyapısından yetişen 5 oyuncu, Konya Torkuspor ile anlaşarak hayallerine bir adım daha yaklaştılar.

Genç ve yetenekli sporcuları keşfeden ve gençlerin kariyer planlamasına ilişkin sistemli çalışmalar yürüten Akdeniz Belediyespor Kulübü, bünyesinde bulunan 1’i kaleci olmak üzere toplam 5 futbolcusunu Konya Torkuspor altyapısına gönderdi. 

Torku Konyaspor altyapısına transfer olan kaleci Furkan Şimşek ile oyuncular Bünyamin Esen, Mücahit Kaya, Eray Orbuk ve Polat Atilla, eski takım arkadaşlarıyla son kez idmana çıktı. Yaşlarına göre Gelişim Ligi U15 ve U16 kategorilerinde top koşturacak olan oyuncular, kulüp antrenörleri ve takım arkadaşlarına teşekkür ettiler. Farklı branşlarda binlerce genç sporcuya ev sahipliği yaptıklarını ifade eden Akdeniz Belediyespor Kulübü Başkanı Fayik Eroğlu, bunlar arasında en geniş oyuncu kadrosunun da futbol branşında olduğunu hatırlattı. Spor alanında kariyer hedefleyen gençlerin, bu hedefe uygun biçimde fiziksel ve ruhsal gelişimi için yoğun çaba harcadıklarının altını çizen Eroğlu, “Bu çalışmalarımızın meyvelerini sportif alanda elde ettiğimiz başarılar, kupa ve madalyalar ile topluyoruz. Aynı zamanda hemen her sezonda yurdun dört bir yanından spor kulüplerini, gençlerimizi mercek altına aldığını görüyoruz. Bu ilgi bizi son derece memnun ediyor, bunun yanı sıra doğru yolda olduğumuzu tescilliyor. Biz de bu konuda sorumluluğumuzun bilincinde olarak gençlerimizin önünü açıyoruz” dedi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA