Laf değil, hizmet üret! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Laf değil, hizmet üret!


 

Erdemli’de yaylalara su verilmemesini eleştirdiği için Büyükşehir Belediye Başkanı Kocamaz’ın ‘çamur siyasetçisi’ diye tepki gösterdiği CHP Milletvekili Kuyucuoğlu’ndan yanıt geldi: “Böylesine düzeysiz sözler Mersin’e asla yakışmıyor. Laf değil, hizmet üret!..”

Kuyucuoğlu’ndan düzeysizliğe tepki! 

Haber Merkezi

CHP Mersin Milletvekili Serdal Kuyucuoğlu’na, köylerde yaşanan susuzluk sorunun dile getirdiği için, “Kerameti kendinden menkul, siyaseti topuk avcılığı olarak gören, 30 Mart 2014’teki hazımsızlığı halen geçmemiş bir çamur siyasetçisi…” sözleri ile yanıt veren  Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’a sert yanıt geldi. 
“SIKINTILARI DİLE GETİRMEK İÇİN SEÇİLDİM”
Seçilmişlerin temel görevinin, seçildiği bölgede tüm halka hizmet etmek, onların sıkıntılarını dile getirmek, bu sıkıntılarının giderilmesi için çalışmak, çözümleri için yol göstermek ve yönetenlerin seçilmeden önce halka verdiği sözlerin takipçisi olmak olduğunu anımsatan Kuyucuğlu, Mersin halkının verdiği oylar ile seçilmiş bir milletvekili olduğunu anımsattı. “Yukarıda saydığım temel görevlerimi yerine getirmek için seçildim” diyen Serdal Kuyucuoğlu, bu doğrultuda halkın sıkıntılarını dile getirerek, köy ve yaylalardaki içme suyu sıkıntısını meclis de ifade ettim” dedi. 

“KOCAMAZ; KİN VE NEFRET KUSUYOR”
Halkın içme suyu sorununu dile getirmesinden rahatsız olan, yaptığı açıklamada kin ve nefret kusan, zaman zaman kişilik haklarına varan hakaretlerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'ın sözlerini üzüntü ile öğrendiğini dile getiren Milletvekili Kuyuucoğlu, “Burhanettin Kocamaz’ın, ‘Kerameti kendinden menkul…’, ‘Siyaseti topuk avcılığı gören...’ ve ‘30 Mart hazımsızlığı geçmemiş çamur siyasetçi…’ gibi sözleri  Büyükşehir Belediye Başkanına yakışmıyor, bulunduğu makama yakışmıyor, böylesine düzeysiz sözler Mersin'e asla yakışmıyor. Ancak ve ancak kişi olarak kendine yakıştırıyorsa ona sözüm olamaz. 

“HADDİNİ BİL!...”
Yukarda ifade edilen sözler tam bir ‘düzeysizliktir’. Sokak ağzı ile konuşmayı bırakmaya ve haddini bilmeye davet ediyorum. Bu sözlerin sahibini açıkça düzeyli olmaya davet ediyorum, Mersin halkının hak ettiği hizmetleri yerine getirmeye davet ediyorum. Yapılacak, edilecek. Çözülecek gibi sözler değil, somut şeyler görmeyi bu halk hak etmektedir. Doğal olarak ben de , halkın verdiği oylar ile seçilmiş biri olarak, yönetenin verdiği sözlerin takipçisi olmak, halkın sıkıntılarını dile getirmek zorundayım ama düzeyli olarak, Mersin halkına yakışır biçimde…

“LAF DEĞİL, HİZMET ÜRET”
Böylesine kutsal bir ayda, halka hizmet gibi kutsal bir görevi olan; daha doğrusu olması gereken bu kişinin hizmet değil, laf üretmek, bahane sıralamak gibi görevi olamaz. Mersin halkı laf, hakaret, gerekçe ve düzeysizlik değil, hizmet bekliyor.
Mersin'in yaz aylarında sıcak olacağını öngörmek çok mu zordur? Yağmur yağdırmak kimsenin marifeti tabi ki değildir, bunun önlemini almak, halkımızı içme suyu sıkıntısı ile başbaşa bırakmamak bu kenti yönetenin temel görevidir. Mersin haklı bu önlemleri alması için oy vermiştir, türlü türlü bahaneler üretmesi için değil!..
Kendi söylediği gibi ‘laf ile peynir gemisi yürümemektedir’. Mersin gibi bir kenti yönetenin laf değil, hizmet üretmesi gerekmektedir. O makama yakışır düzeyde olması, seçilmişlere hakaret değil, halkın sıkıntılarına zaman ayırması gerekmektedir.  Bunu yapamayacak düzeyde ise, o makamı işgal etmemelidir. Çünkü Mersin halkının lafa, söze, hele hakaret eden bir yönetime değil, hizmete ihtiyacı vardır. Büyükşehir Belediye Başkanının sarf ettiği sözler tarafımdan çok, şikayetlerini dile getiren Mersin halkınadır” diye konuştu.  


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA