Nokta atışı milli gurur getirdi! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Nokta atışı milli gurur getirdi!


 

Nokta Okçuluk Mersin Spor Kulübü sporcuları Aleyna Akçınar ve Enes Doğan, 27 Haziran-03 Temmuz 2016 tarihleri arasında düzenlenecek Milli Takım Seçme Yarışmaları’na katılmak üzere Antalya’ya giderek, Mersin’in gururu oldu.

2014 yılında takımlarda dünya ve Avrupa şampiyonu olan Aleyna Akçınar, kısa bir süre yaşanan olumsuzlukların ardından ara verdiği okçuluk sporuna tekrar dönmüştü. 2016 yılında gerçekleştirilen yarışmalarda 2 Türkiye ikinciliği ve takımlarda Türkiye ikinciliği alarak yeniden adından söz ettiren genç sporcu, tekrar Milli Takım seçmelerine katılarak büyük bir başarıya imza attı. Sporculardan Enes Doğan da 2016 yılında performansında ciddi bir yükseliş göstererek, Milli Takım seçme yarışmalarına katılmaya hak kazandı.

Bu yıl çok zor şartlar altında çalıştıklarını ifade eden sporcuların antrenörü Aytekin Ataş, “Tüm zorluklara rağmen iki sporcuyu Milli Takıma göndermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bizlerin öncelikli hedefi Mersin’in adını her zaman en iyi şekilde temsil etmek ve yurt dışında da bayrağımızı göndere çektirip İstiklal Marşımızı okutmaktır. Disiplinli bir şekilde antrenmanlara gelen ve hayatlarındaki bir çok güzel şeyden fedakarlıkta bulunan sporcularımızın çalışmalarının karşılığını almalarını görmek bizleri çok mutlu etmiştir” dedi.
Mersin’deki çalışmalarını tamamlayan sporcular, Milli Takım seçmelerine katılmak üzere sabah saatlerinde Antalya’ya hareket etti. (İHA)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA