Tarihi safaride madalyalar sahiplerini buldu | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Tarihi safaride madalyalar sahiplerini buldu


 

Mersin Oryantiring Tarih Safarisi Ligi Projesi’nde dereceye giden sporcular madalya ile ödüllendirildi.

ALİ ŞANLI

Türkiye Oryantiring Federasyonu, Mersin Valiliği, Mersin Üniversitesi, Mersin Büyükşehir Belediyesi, ve TRT işbirliğiyle imzalanan, Mersin Oryantiring Tarih Safarisi Ligi projesinin son yarışı tamamlanarak dereceye giren sporcular ödüllendirildi.
Yaş gruplarına göre eşleşen kadın ve erkek sporcular, MEÜ Çiftlikköy Kampüsü’nde, Kanlıdivane’de, Ayaş’ta, Uzuncaburç’ta ve son olarak Soli-Pompeiopolis’te yarıştı. 
K10 kategorisinde 1’inci olan 24 Kasım İlkokulu takımına ve 2’nci olan Vali Sabahattin Çakmakoğlu İlkokulu takımına Vali Yardımcısı Veysel Özgür tarafından, E10 Kategorisinde 1’inci olan 24 Kasım İlkokulu takımına ve 2’nci olan Vali Sabahattin Çakmakoğlu İlkokulu takımına Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Kaya tarafından, K12 kategorisinde 1’inci olan Musalı Veli Haşim Ortaokulu takımına ve 2’nci olan Pirireis Ortaokulu takımına Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Gökbel tarafından, E12 kategorisinde 1’inci olan Musalı Veli Haşim Ortaokulu takımına ve 2’nci olan Pirireis Ortaokulu takımına Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı Doç. Dr. Tekin Çolakoğlu tarafından, K14 kategorisinde 1’inci olan Gençlik Spor Kulübü takımına, 2’nci olan 24 Kasım Ortaokulu takımına ve 3’üncü olan Toros Koleji takımına Mersin Üniversitesi Dış İlişkiler Koordinatörü Prof. Dr. Hakan Öztürk tarafından, E14 kategorisinde 1’inci olan MNC Oryantiring takımına Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Tarakçı tarafından ödülleri takdim edildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA