Mersin mi Hindistan mı? | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin mi Hindistan mı?


 

Mersin caddelerinde yaşanan Hindistan’ı aratmayan görüntüler, vatandaşları çileden çıkarmaya başladı.

SERKAN TULTAK

Her geçen gün sayıları artan çöp toplayıcılarının, şehrin en işlek caddelerindeki görüntüleri, Hindistan caddelerini anımsatırken, yetkililerin bu soruna duyarsız kalmaları da tepki topluyor.
Mersin’in en önemli sorunlarının başında gelen trafik, artan araç sayısı ve insan nüfusu, yetersiz denetim ve kontrolsüzlükle işin içinden çıkılmaz bir hal aldı. Bunca sorunun yanında, çöp toplayıcılarının sayısındaki hızlı artış, kent trafiğini kilitleme noktasına getirirken, genellikle Suriyeli olan bu şahısların trafikteki kural tanımazlığı da trafik çilesini ikiye katlamaya başladı.
Vatandaşların tepki verdiği bu şahıslarla ilgili yetkililer hiçbir şey yapmazken, göstermelik yapılan denetimlerde sorunun büyümesine zemin sağlamayı sürdürüyor. Havaların ısınmasıyla araç kullanıcılarının sinirleri daha da gerilmeye devam ederken, kalıcı çözüm isteyenlerin sayısı da her geçen gün artıyor. 

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA