Periler destek bekliyor! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Periler destek bekliyor!


 

Türkiye Kadın Basketbol Ligi’nde bu yıl iki takımla temsil edilecek Mersin’e, taraftar desteği çağrısı yapıldı.

ALİ ŞANLI

Mersin Büyükşehir Belediyespor Kadın Basketbol Takımı ile Mersin Basketbol Takımı’nın mücadelede edeceği zorlu ligde, en önemli destek taraftardan bekleniyor. 
Mersin Büyükşehir Belediyespor Genel Menajeri Melahat Aydın, takımların gelecek sezonun planlamasını yaptıklarını ve bu plan doğrultusunda birçok oyuncuyla görüşerek, transfer çalışmalarını hızlandırdıklarına dikkat çekti. 
Bu yıl FIBA Avrupa Ligi'nde mücadele edeceklerini anımsatan Aydın, "Avrupa ciddi bir lig. Bütün şampiyonların ve ligi ilk 3'de bitiren takımların olacağı bir lig. Onun içinde daha kuvvetli, 2 ligi kaldırabilecek iyi bir kadro kuruyoruz. Herhangi bir sakatlık durumunda yerine koyabileceğimiz sadece Avrupa için ekstra bir veya 2 yabancı oyuncu daha alacağız. Bu şekilde bir yapılanmamız var. Hem Türkiye hem de Avrupa'da play-off hedefliyoruz." diye konuştu.
Aydın, lige yeni çıkan Mersin Basketbol Kulübü ile kentte 2 kadın basket takımı olduğunu, taraftarın desteğiyle önemli işler yapacaklarını sözlerine ekledi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA