Yolun sonu kayyum mu? | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Yolun sonu kayyum mu?


 

Mersin İdman Yurdu’nda, yönetime talip çıkmaması nedeniyle iki kez ertelenen olağanüstü genel kurul sonrası belirsizliğin sürmesi, kulübün kayyuma devredilme endişesine yol açtı.

ALİ ŞANLI

Süper Lig'e veda eden ve 78 milyon lira borcu olduğu için kimsenin başkan olmak istemediği Mersin İdman Yurdu kayyuma mı devredilecek? 
Kırmızı-Lacivertlilerde, mevcut başkan Hüseyin Çalışkan ve yönetimi, olağanüstü genel kurula gitme kararı alırken, çoğunluğun sağlanamaması nedeniyle olağanüstü genel kurul iki defa ertelendi. Kulüp 6 ay içerisinde yapılması gereken üçüncü genel kurul için henüz tarih belirlemedi. Temmuz ayında yapılacak genel kurulda da yönetime kimsenin talip olmaması kulübün kayyuma devredilmesine neden olacak. 
“Ne şartlarda geldiğimi herkes biliyor” diyen MİY Kulüp Başkanı Hüseyin Çalışkan, “Kongrede toto bana vurdu” sözleri ile tepki çekti. Olağanüstü kongrede yine aday çıkmazsa kulübün divan kuruluna kalacağını ve onların da kayyuma bırakacağını bildiren Çalışkan, “Kayyuma doğru gidiyoruz diyebiliriz. Aday çıkmadığı için kongre için tarih belirleyemiyorum” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA